Thot

 
Beschrijving:

Filmpje dat hij koekjes aanpakt  https://youtu.be/Bg5V2bmGQgA

Filmpje  https://youtu.be/zPo6qfHpEVo

Filmpje in het speelpark  https://youtu.be/zTLSQEg2Mxw

Filmpje met andere honden  https://youtu.be/Dd4FEWsf3UU

Filmpje in het park  https://youtu.be/h7SXNtsT214

Filmpje dat hij het spannend vindt  https://youtu.be/CpA5d7_NXNU

Filmpje met andere honden  https://youtu.be/_XR5F1zHyyg

Thot en Mut werden samen in de buitenkennel achtergelaten. Ze waren erg dun, bang en hingen echt aan elkaar van onzekerheid voor het onbekende. Ze hebben nu al veel gegeten en het ziet er niet naar uit dat ze een goed leven hebben gehad. Natuurlijk zijn ze ook niet gechipt. Mut is redelijk snel geadopteerd en was al snel minder bang dan Thot. Thot is nu nog steeds wel voorzihtig naar vreemde mensen.

Thot zit nu in een park met andere honden. Dit gaat erg goed. Helaas worden ze niet zo vaak uitgelaten, omdat er niet genoeg vrijwilligers zijn om alle honden tegelijk uit 1 park uit te laten. Als hij wel mee kan wandelen is hij erg sterk aan de riem. Natuurlijk moet hij het nog allemaal leren en hij vindt het ook allemaal nog erg spannend.

-Thot heeft in de corona periode een tijdje bij een gastgezin mogen wonen in Spanje. Dat ging best heel goed. Hij is lief met alle honden en zoals op de foto is te zien zelfs met een heel klein hondje. Hij ging graag mee wandelen maar hij bleef mensen wel spannend vinden. Bij adoptie gaat onze voorkeur uit naar een adres waar ze al een andere hond hebben zodat Thot daar steun aan heeft. De informatie uit het gastgezin is ook dat hij goed mee kan wandelen.

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Labrador (mix) / Retriever (mix)
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 4 jaar
Verblijfplaats: La Nucia


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend