Tita in Nederland

 
Beschrijving:

Filmpje bij de opvang in Nederland https://youtu.be/8WiBmTHp2bk

Tita is nu een aantal dagen in opvang en haar avontuur in Spanje gelukkig bijna vergeten Het is een vrolijk grappig typje die je snel om haar pootjes weet te winden. Ze is wat ouder maar dat merk je niet aan haar gedrag ze loopt nog pittig mee op straat en is voor geen hond bang klein of groot het doet haar niks. 

Mee naar het strand vindt ze fantastisch ze springt vrolijk in de auto en op het strand rent ze voor je uit op alles af. Het is zeker geen juffertje maar een lekker mandje en een knuffel dat is favoriet In huis is ze rustig dus ook geen keffertje. 

Wie geeft Tita nog een leuk huisje ze is helemaal gezond haar bloedtest was perfect Ze is gesteriliseerd en gevaccineerd 

 

Filmpje kattentest https://youtu.be/BCRqIisa83M

Filmpje dat ze geniet van alle aandacht https://youtu.be/6pYwxCQQIyw

Filmpje tijdens de wandeling https://youtu.be/6NXGwCLmcLA

Filmpje bij het meer https://youtu.be/o_rAkcbAXqc

Tita werd door de politie van La Nucia gered. Haar baasjes hadden het huis verlaten en Tita daar achtergelaten, zonder water en zonder eten. Een oplettende buurvrouw hoorde Tita blaffen en besloot na enkele dagen toch eens op onderzoek uit te gaan. Gelukkig maar, want zo kon Tita gered worden. Het arme hondje is erg bang en is natuurlijk helemaal van slag doordat ze achtergelaten is. We gaan op zoek naar nieuwe baasjes voor lieve Tita, die wel om haar geven. 

 

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: pincher mix
Grootte: 0-35 CM
Leeftijd: 9 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Nijkerk
Tel. nr.: 0681866349

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend


Becquer in NederlandLinks

Advertentie


dogs 5%