Soledad in Nederland


Beschrijving:

Soledad (Leda zoals ze genoemd wordt) is een aantal jaren geleden in Nederland geadopteerd door een hele lieve vrouw. Helaas is deze vrouw plotseling overleden en zit Leda nu in de noodopvang. Heel verdrietig en niet ideaal. Wat zou het fijn zijn als Leda het nieuwe jaar goed kan beginnen in een nieuw thuis. Leda is een lieve, rustige, mooie en vooral trouwe dame. Ze is erg op haar baas gericht en zal daar goed naar luisteren. Ze is op haar hoede, een tikje onzeker en heeft dus begeleiding nodig van een rustig, zelfverzekerd iemand die ervaring heeft met honden.  Als er al een rustige, stabiele hond aanwezig zou zijn zou dat helemaal super zijn. Ze is oké met honden maar zoekt ze niet actief op. Ze is meer op haar "mens" gericht. Het is een meisje die even de tijd nodig heeft in nieuwe situaties en eerst de kat uit de boom kijkt. Katten vindt ze trouwens niets en ook kinderen vindt ze te onvoorspelbaar. Wellicht dat rustige oudere kinderen geen probleem zijn. Ze kan prima alleen zijn en sloopt niets. Autorijden gaat na gewenning ook goed. Ze slaapt 's nachts rustig los in de woonkamer. Voor Leda zijn we dus op zoek naar een rustig thuis in een rustige woonomgeving. Het liefste met een tuin want ze vindt het heerlijk om met mooi weer lekker in de tuin te liggen.

---------------------------

Soledad woont nu tijdelijk bij een opvanggezin. In het begin moest ze wel even wennen maar inmiddels is ze goed gewend en heeft ze het prima naar haar zin.

Ze is lief en aanhankelijk en is graag bij. Het is een zachtaardige hond, niet brutaal

Filmpje in het park https://youtu.be/w4YHBb6rENo

Filmpje voor het eerst aan de riem buiten https://youtu.be/sN0vzyKQACU

Filmpje 21-06-2018 https://youtu.be/0fj1eBE9GN4

Soledad en Sulivan werden afgestaan door hun baas. Het overschot van een ongewenst nest....Twee schatten van honden met een opgewekt karakter..

GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 6 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend