Catalina in Nederland

 
Beschrijving:

Filmpje in een natuurgebied https://youtu.be/d5suNWnuWKU

Filmpje dat ze geaaid wordt https://youtu.be/_BBVpka85iA

Filmpje in het water https://youtu.be/oyoNaxz19GE

Filmpje samen met Mister en Pancho https://youtu.be/R03_5-86Qf4

Filmpje dat ze geniet van de aandacht https://youtu.be/cv8BKLKaOy4

Filmpje in het park met andere honden https://youtu.be/ot94IsULtJo

Filmpje 10-08-2018 https://youtu.be/SKbrhu_d6v8

INFO UIT DE OPVANG Catalina is een mooi dametje van drie jaar oud.  Tot nu toe heeft ze weinig geluk.gehad in haar jonge leven. Ze is destijds met drie pups achtergelaten in het buitenhok van het asiel van la Nucia in Spanje. Het was een koude nacht en twee pups hebben het niet gered haar derde pup werd geadopteerd. Catalina bleef achter en woonde twee jaar in het asiel en ze snakte naar een thuis. Nu is ze in Nederland in de opvang en ze geniet met volle teugen van het huiselijke leven. Wandelt graag, vind in het water poedelen heerlijk, luieren is een grote hobby, ze is keurig in huis dus geen sloper, zindelijk en aanhankelijk. Een hondenvriendje heeft ze echt nodig en een goed omheinde tuin van 1.80 hoog.Ze vind katten niet leuk. In het begin kijkt ze alles even aan. Eenmaal gewend is ze je beste vriendin en trouw maatje. Het is een lief aandoenlijk hondje. Wilt u Catalina een fijn leven geven in een warm thuis?

Update 12/03/2018: Het gaat erg goed met Catalina! In de kennel (parque) met de andere 3 honden vermaakt ze zich prima. Zo komt echt los, ze is speels en zit te dollen met de andere honden. Heel mooi om te zien. En ook naar mensen gaat het nu echt heel goed. Ze is niet meer bang en vindt het prima om door mensen te worden aangehaald en uitgelaten te worden. Als je bij haar hok je hand door het hek steekt, pakt ze je hand zachtjes vast met haar bekje. Ze bijt er niet in, maar zoekt gewoon contact. Catalina gaat graag mee uit wandelen, ze is niet bang en laat zich goed aanlijnen. Ze is buiten actief, ze wil graag haar energie kwijt. Ze moet nog leren om netjes aan de riem te lopen. Nu ziet ze buiten nog heel erg veel interessante dingen die ze graag van dichtbij wil bekijken. Ze reageert nieuwsgierig naar de katten toe, die rond het asiel lopen, maar ze heeft geen bovenmatige interesse en gaat er niet achteraan. Catalina is echt een heel leuk, lief en grappig beestje!

----

Catalina is met haar jong Lucho in het buitenhok achtergelaten. Eigenlijk hadden ze haar achtergelaten met drie jongen. Maar omdat we het niet wisten dat ze er waren hebben ze in de ijzige koude waarschijnlijk de hele nacht doorgebracht. Een van de jongen was al gestorven toen onze vrijwilligers in de ochtend arriveerden en de ander stierf ongeveer bij binnenkomst in de dierenkliniek. Ze hield dus alleen Lucho over. Ze is heel beschermend naar Lucho.. Ze heeft het vast niet makkelijk gehad, maar de goedheid van deze hond straalt er van af! Voorlopig moet ze eerst nog even wennen en vertrouwen krijgen in de verzorgers. Andere honden daar kan ze prima mee overweg en daar voelt ze zich veilig bij. Maar die tweebeners.......nou.....dat duurt nog wel eventjes...

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 3 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: DRUNEN
Tel. nr.: 0653713984

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend