Silvestre in Nederland

 
Beschrijving:

Inmiddels weten we over Silvestre al wat meer. Hij is erg lief en sociaal naar mensen en naar de honden. Hij loopt nu los bij de receptie waar alle honden langskomen. Met wandelen loopt hij rustig en braaf mee. Je ziet hem af en toe wel terugdeinzen omdat hij een klap of schop verwacht. Weer een hond die zeker niet alleen leuke ervaringen heeft met mensen. 

https://www.youtube.com/watch?v=kWZjnPkymbM

13/02/2018: Silvestre is inmiddels een beetje gewend. Het is een lieve rustige hond die nog een beetje afwachtend is naar andere honden, maar echt vooruit gaat. Ondanks zijn voorgeschiedenis is hij het vertrouwen in mensen zeker niet verloren! Hij is al een stuk minder bang en wordt steeds aanhankelijker. Wat een ongelooflijke schat is het! En hij vindt het nu heerlijk om buiten te zijn en een beetje te snuffelen. Hij verdient een baas met een enorm goed hart! https://www.youtube.com/watch?v=3qz_0mu6luA

 

Achtergrond:

Een vrijwilliger zag een auto stoppen bij de poort van het asiel. Er stapte snel iemand uit en daarna reed de auto snel weg. Bij het buitenhok van het asiel aangekomen zag de vrijwilliger Silvestre zitten. Zijn baas nam niet eens de moeite hem netjes af te geven in het asiel. We weten dus niet zoveel over Silvestre, behalve dat het een jonge hond is en hij toen ongeveer 7 maanden oud was. 

 

 

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 1.5 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Info@sphoek.com
Tel. nr.:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend