Wanda in Nederland

 
Beschrijving:

https://youtu.be/bjHEMi2rSNQ

Hele fijne lieve hond in huis

Wanda zit nu in Nederland in de opvang. het is een super fijne hond in huis. Ze is helemaal zindelijk en is een droom om mee te wandelen als het rustig is op straat. Ze is nog bang voor fietsen enzo die passeren dus dan kan ze schikken, daar werken we aan.

Ze is lief met de andere honden en is rustig in huis. Ze vindt het wel leuk om af en toe te keten met de andere pup. Ze slaapt s'nachts in de bench zonder mopperen, wel de allergrootste maat zodat ze fijn kan liggen.

Buiten is ze wel wat waaks als ze zelf buiten rond wandelt. Wanda kan zonder problemen even alleen en springt al bijna zelf in de auto. Ze is al meegeweest naar het hondenstrand en dat vond ze heerlijk. Er staart al een filmpje op YouTube dat heet Sphoek Wanda.

Ze is vriendelijk naar alle mensen, soms wat terughoudend als er een man binnenkomt maar ze benaderd mensen rustig en bedaard en zal niet tegen iemand opspringen. Ik durf haar ook bij kinderen te plaatsen want ze heeft echt een fijn karakter. 

Het lijkt ook dat ze geen voernijd heeft want ze eet met de andere honden samen jit haar voerbak. 

Ze moet nog wel flink aankomen en ze is geopereerd aan haar oogje, ze had een stukje ooglid wat uitpuilende, dat is verholpen maar het is nog wel dik en geïrriteerd dus daar heeft ze oogdruppels voor.

 

 

Twee spectaculair mooie berghond pups van ongeveer 5 maanden toen ze in het asiel kwamen. We noemen ze Wanda en Max. Ze werden als kleine pups gered en opgevangen bij een gastgezin. Ze werden daar geliefd,  goed verzorgd en geknuffeld. Helaas was het maar een tijdelijk gastgezin. En het afscheid was zwaar. Nu in het asiel wisten ze zich snel aan te passen aan de andere honden en wachten daar op een definitief huis. 

.

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Berghond (mix) / Mastin (mezcla)
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 1.5 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: NIJKERK
Tel. nr.: 06-22601755

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend