Leonard

 
Beschrijving:

Leonard kwam twee jaar geleden in het asiel samen met zijn vriendje Cohen (die bemiddeld is). Hij wacht en wacht nu al bijna twee jaar op zijn mandje. Leonard is verlegen. Hij durft niet zo goed. Hij heeft een leven zonder liefde gekend en wil zo graag contact. Ben jij iemand die hem een kans wil geven. Je zal er met wat liefde en geduld, een fantastische hond aan hebben. Je ziet gewoon dat hij zo enorm graag aangehaald wilde worden....als hij maar durfde....Mede daardoor zien mensen hem niet en iedereen loopt hierdoor aan hem voorbij.........Ik wil graag een lans breken voor deze kanjer die al zo'n groot deel van zijn leven slijt op de betonnen vloer.

 

Leonard en Cohen werden achtergelaten in de buitenkennel van het asiel. Ze zijn vreselijk bang allebei. Bang om op te staan, bang om te eten, bang om je aan te kijken, bang om te bewegen. Het is vreselijk zielig. Wat is er met jullie gebeurd? Beetje bij beetje begonnen ze vertrouwen in de vrijwilligers te krijgen. Ze hebben wel door dat die alleen leuke dingen met ze doen. Leonard snakt zo naar een kroel en een aai. Wanneer je zijn vertrouwen hebt gewonnen dan is dit het begin van een vriendschap voor het leven. Arme Leonard je hebt het niet fijn gehad. Hoe leuk zou het zijn wanneer je nu eindelijk eens een gouden mandje krijgt. Een eigen baas, iemand die je al je liefde en vriendschap kunt toevertrouwen. 

Cohen and Leonard were dumped at the shelters outdoor kennel. They are both really scared. Afraid to get up, afraid to eat, afraid to look at you, afraid to move. It's heartbreaking to watch. What happened to you?

 

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Onherleidbare kruising / Mezcla
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 6 jaar
Verblijfplaats: La Nucia


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend