Maruka in Nederland


Beschrijving:

Maruka is nu in Nederland bij een gastgezin in huis. Ze doet het eigenlijk al heel erg goed en is een heel braaf hondje in huis. Ze heeft al heel veel geleerd en loopt bij mij al los achter mij aan in tuin die best groot is. Ze springt ook al zelf in de auto want ze gaar graag mee wandelen. Ze is op haar manier heel trouw aan haar baasje, de rol die ik nu even vervul. Als ik weg ben wacht ze geduldig op mij en is erg blij als ik weer thuis kom. Ze loopt in huis nog wel met een dun lijntje achter haar aan zodat ik niet achter haar aan hoef te jagen om haar aan te lijnen. Dat vint ze nog steeds spannend. Ik kan haar inmiddels op haar borstje aaien en onder haar kinnetje. 

 

Maruka werd op straat gevonden samen met haar pups. Er werd gemeld dat er nog een moederhond met pups zou lopen, maar zij werd helaas niet gevonden. Maruka werd van straat meegenomen met haar pups en ook de pups van de andere hond die zij verzorgde. Ze heeft alle 10 de pups met heel veel liefde en zorg groot gebracht. Als een leeuw beschermde ze de kleintjes.

Nu zijn alle pups geadopteerd en zij blijft achter in het asiel. Maruka is een angstig hondje dat het vertrouwen in de mens nog terug moet krijgen. Beetje bij beetje durft ze meer en nu wacht ze totdat iemand met heel veel liefde en geduld haar wil adopteren. Het is een ontzettend leuk hondje om te zien en ze is ook erg klein.

Filmpjes 

Op de bank https://youtu.be/z24nQdzfnXc?si=sc-Mk0HpPFRgOqWS

Ze wordt geaaid https://youtube.com/shorts/LcbNSNnlCXs?si=19nrvnY7GubBH5Fk

Mee wandelen https://youtube.com/shorts/dzFWt85kH20?feature=share

 

Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 0-35 cm
Leeftijd: 4 Jaar
Plaats: NIJKERK
Tel. nr.: 06-22601755

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend