Autum in Nederland


Beschrijving:

Update van het opvanggezin:

Dit is Autum, een geweldig lieve hond. Ze kwam sterk vermagerd in het asiel van La Nucía, Spanje terecht. Nu is ze mooi op gewicht gekomen en klaar voor adoptie.

Autum is een super sociale hond. Vreemde mensen en andere honden zijn allemaal leuk en ze wil ze dan ook graag begroeten. Aan de lijn loopt ze goed mee en lijkt ze nergens bang voor.

Ze is echt aanhankelijk en ze wil graag bij haar baas zijn. Heerlijk knuffelen op de bank vindt ze natuurlijk fantastisch.

Vanaf het begin is ze in huis al zindelijk. Ze zoekt een lekkere mand of bank waar ze heerlijk kan liggen slapen. Ook vindt ze het leuk om met een knuffeltje of ander slap speeltje te spelen.

Waarschijnlijk is Autum van een jager geweest, maar bleek ze niet goed genoeg te zijn. Op straat reageert ze ook niet op kippen of iets dergelijks als we daar langs lopen. Ze heeft in het verleden veel honger gehad en dat merk je nu ook wel. Ze wil heel graag eten en is dus ook gefocust op voedsel. Ze heeft geen voernijd, maar ze wil gewoon graag allemaal lekkers. Ze staat nog soms tegen het aanrecht op of als we aan tafel eten tegen de tafel. Met haar lengte kan ze natuurlijk ver komen, maar als je uh zegt luistert ze meestal wel. Dit moet ze nog leren. We hebben gemerkt dat als ze in de bench gaat als wij eten het voor iedereen wat rustiger is. Zij gaat lekker liggen slapen en wij kunnen ongestoord verder eten.
Ze moet nog leren dat ze niet al het eten van haar haar baas mag hebben en om deze reden plaatsen we haar ook liever niet bij te kleine kinderen. Het zou kunnen dat ze dan een keer eten uit de hand pakt van een kind.

Autum verblijft nu bij ons in een flat zonder lift, maar we merken dat ze traplopen niet helemaal fijn vindt, daarom zoeken we voor haar een plek waar ze geen trappen hoeft te lopen. Ze kan prima op een appartement wonen waar wel een lift aanwezig is en waar er genoeg met haar gewandeld wordt.

Ze heeft een schofthoogte van 58 cm.

........................

Deze schattige middelmaat podenco kwam sterk vermagerd en uitgehongerd in het asiel. Wij hebben haar de naam Autum bedacht.

Ze heeft niet de karaktertrekken van een echte volbloed podenco/galgo. Ze is eerder teuggetrokken, zachtaardig en afwachtend. Autum geniet van strelingen en menselijk contact. Ze dringt zich echter nooit op. 

Ze loopt netjes aan de lijn,katten vindt ze OK .Momenteel zit ze in een park met reutjes en teefjes en dat gaat prima.

Haar karakter is zacht en meegaand. Ze heeft een ongelofelijk schattig koppie vol levendigheid en als je goed kijkt op de fotos zie je haar bekje lachen. 

Voor dit mooi en aanhankelijk dropje zijn we op zoek naar een gezin waar ze liefdevol welkom is.
 


Filmpjes:

Ze wil spelen met een hondje https://youtu.be/xIT0EWzMVOs

Ontmoeting met ganzen https://youtu.be/3D1BiIqE1rE

Lief samen met de kat https://youtu.be/4VNjqmtfhko

Met hondjes op straat https://youtu.be/tH4HjnX9UAs

Spelen met een knuffeltje https://youtube.com/shorts/zrVkKNoV5V4?feature=share

Met een kat in huis https://sphoek.com/honden/honddetail.php?id=9597

Met een speeltje https://youtu.be/JLuUAmSRo3w

Ze ziet een kip https://youtube.com/shorts/V999Jv8IQH8?feature=share

Tijdens een wandeling https://youtu.be/ntecedt-OuM

In het koude Nederland https://youtu.be/hlJkPP6d-7E

In het speelpark https://youtube.com/shorts/JrJS466Hz6Y?feature=share

Lief bij katjes en lekker wandelen https://youtu.be/3Yli39JPOQE

Rondje lopen in het speelpark https://youtube.com/shorts/LZmXtl1hv80?feature=share

Ze geniet van de aandacht https://youtu.be/IsVJy7SDq_0

Een levendig koppie vol vrolijkheid

 

GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Podenco (mix)/Galgo (mix)
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 4 Jaar
Plaats: Hazerswoude Rijndijk
Tel. nr.:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend