Camel in Nederland


Beschrijving:

 

Info opvang 

Camel is nu ruim twee weken bij ons in de opvang en wat is dit een heerlijke hond. Hij voelde zich meteen thuis bij ons en paste zich zonder enige moeite aan ons dag en leefritme aan. wandelen, in de tuin spelen, knuffelen en vooral lekker eten is zijn dagvulling. Met onze honden kan hij het prima vinden en als hij het in huis wat te druk vind zoekt hij een lekker plekje om op zijn gemakje een dutje te gaan doen. Als er bezoek komt, stelt hij zich even voor om daarna bescheiden in zijn mandje de zaak af te gaan liggen kijken, hij dringt zich niet op. Tijdens het wandelen is alles gezellig, aan de langelijn maakt hij gekke sprongetjes en kan hij op eigen tempo gezellig meelopen. Als ik onze honden bij me roep en ze dan beloon met een smakelijk brokje komt hij er keurig bijstaan. In huis is hij rustig en geen blaffer. Kortom Camel is een feestje om bij je in huis te hebben en zijn zachte trouwe en lieve karakter zorgt dat je een vriend voor het leven hebt. Wij blijven het ongelooflijk vinden dat een hond die zo een slecht leven bij een jager heeft gehad nog steeds zo ontzettend lief tegen mensen kan zijn. Het asiel in Spanje heeft in de vier jaar dat hij daar heeft gewoond ontzettend goed voor hem gezorgd en liefde gegeven, dat merk je echt aan hem.

 

 

 

Info spanje

Camel is het enigste reutje uit het roedeltje 3 jaar geleden in beslag genomen honden. In beslag genomen bij een jager wegens ernstige verwaarlozing en mishandeling.

Nu de rechter na 3 jaar wachten uitspraak heeft gedaan over het houderschap van de roedel kan Camel eindelijk op naam van het asiel gezet worden, hetgeen inmiddels gebeurd is, en ter adoptie aangeboden worden aan een nieuwe familie die hem als huisgenoot ziet in plaats van een stuk wegwerp jachtgereedschap.



Filmpjes:

Wandelen en spelen https://youtube.com/shorts/AFQ25BAINQg?feature=share

Genietend van de aandacht https://youtu.be/MNwX0JB9mbc

In de mand https://youtu.be/_zI-ykT_ErQ

Nieuwsgierig kijken en knuffelen https://youtu.be/cYebeKV99qw

Buiten het asiel https://youtube.com/shorts/5AqJuQmQpKs?feature=share

Blij om weer eens buiten te zijn https://youtu.be/xZH3VCu-bo0
Camel. Zoveel meer dan een stuk jacht gereedschap

 

GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Podenco (mix)/Galgo (mix)
Grootte: 35-50 cm
Leeftijd: 7 Jaar
Plaats: DRUNEN
Tel. nr.: 0653713984

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend