Carmin in Nederland


Beschrijving:

Carmin de schattige bruin met witte podenco dame is één van de 7 honden die wegens mishandeling in beslag genomen werden bij een jager.

Dat was intussen ruimschoots 3 jaar geleden en pas recent heeft de rechter besloten dat de honden officieel op naam van het asiel gezet moeten worden. En dat betekend dat we nu na 3 jaar van onzekerheid eindelijk op zoek mogen gaan naar een adoptie gezin voor Carmin en ook voor haar roedel genootjes.

Zoals de echte podenco liefhebber wel weet is dit ras buiten graag bezig en binnen liggen ze graag rustig in een mand of op de bank te luieren. Ze zijn ontzettend zacht van aard en zijn gebaat met een rustige duidelijke aanpak. 

 

Info van de opvang

Carmin is een hele lieve zachtaardige dame die zich bij ons keurig gedraagt in huis. Ze is echt een brok liefde en vind het heerlijk om in een mandje te luieren en een kleine wandeling te maken. Als ze dan ook nog een lekker bakje eten krijgt is ze helemaal in haar nopjes. Kroelen met haar "mens" vind ze heerlijk en daar geniet ze enorm van. We zoeken voor Carmin een rustig thuis waar al een hond woont want ze heeft haar hele leven al met andere honden doorgebracht en ze graag gezelschap heeft Ze wandelt graag maar ze hoeft niet als een jonge podenco kilometers te lopen, snuffelen vind ze veel belangrijker want alle geuren zijn nieuw na al die jaren alleen beton. Ze kan met tieners prima overweg met kleine kinderen word het voor haar te druk. tijdens het wandelen negeert ze de katten op straat. Ze is echt in een woord GEWELDIG

Bent u degene die haar een leuke en liefdevolle oude dag wil geven? Neem dan contact op via info@sphoek.com of bij het telefoonnummer naast de tekst

 


Filmpjes:

Lekker rollen https://youtube.com/shorts/g2ZYKAZjAW8?feature=share

Braaf los in Nederland https://youtube.com/shorts/JIvOHngeVHU?feature=share

Lief knuffelen https://youtu.be/7C_Tolhzks8

Carmin, Lief leuk schattig en mooi!
Carmin en een aantal van haar roedelgenoot
 

Vrijheid, blijheid https://youtu.be/u_nJQcM6jUw

GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Podenco (mix)/Galgo (mix)
Grootte: 35-50 cm
Leeftijd: 10 Jaar
Plaats: DRUNEN
Tel. nr.: 0653713984

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend


Mora voorheen Gamora is Heel lief