Jazmin


Beschrijving:

Jazmin is één hond uit een roedel van 6 podencos en 1 pointertje. Deze honden zijn stuk voor stuk echte schatjes. Je gaat daar gewoon voor je lol even kijken want wat zijn de dames (en 1 heer) altijd blij om mensen te zien.

Zij is de knuffeligste knuffelkont van het groepje. Altijd heeft ze wel een kusje voor je over en het liefst springt ze (voorzichtig) tegen je aan om je gezicht af te lebberen. Dat is nu eenmaal haar manier van aandacht vragen.

Het hele roedeltje is ruimschoots 3 jaar geleden in beslag genomen bij een jager met als reden......... tromroffel ...... Ernstige verwaarlozing en mishandeling. (verrassing verrassing)

Waarom gaat het roedeltje pas nu op de website dan? Omdat er een gerechtelijke procedure aan te pas moest komen om de honden officieel op naam van het asiel te kunnen zetten. En die procedure heeft meer dan 3 jaar geduurd.

Affijn dat is dan nu eindelijk in orde. We zijn de nodige advocaat kosten en heel wat grijze haren verder, maar nu mogen de honden dan eindelijk geadopteerd worden door nieuwe baasjes die de honden wel kunnen geven wat zij nooit eerder gehad hebben.


Filmpjes:
Jazmin is de ongekroonde kusjes koningin
Alle witte podencootjes bij elkaar

Sexe: Teef
Soort: Podenco (mix)/Galgo (mix)
Grootte: 35-50 cm
Leeftijd: Nog niet bekend


 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend