Shine


Beschrijving:

We noemen haar Shine, of bij haar schattige koosnaampje "La Leona" (het leeuwtje).

Zij werd ziek naar het asiel gebracht met 12 pups. Slechts 1 van deze pups is van haar, de overigen heeft ze geadopteerd van een ander aangereden teefje.

Shine is behoorlijk schichtig maar tegelijkertijd ook nieuwsgierig naar haar nieuwe omgeving. Wat zij nodig heeft is liefde en geduld.

Sedert 3 december is Shine in opvang bij een gezin in Spanje en die zien haar met de dag mentaal groeien en openbloeien.

Hun Update van Shine :

We schrijven 2 januari en zijn dus 4 weken verder en kijk hoe ongelofelijk is dat klein angstig dingetje uitgegroeid tot een echte hond.
Het leek een bijna onmogelijke opdracht om dat bevend, angstig hondje - dat we nu ons “meisje“ noemen-  om te vormen tot deze schattige metgezel .
Shine is geen druktemaker. Ze is eerder bescheiden en nog altijd een beetje schuchter. Rust, routine en regelmaat hebben haar doen groeien, geloven in zichzelf en in de mensheid. 

Ze heeft alle kwaliteiten die je zoekt in een huisdier; zachtaardig, lief, zindelijk, gemoedelijk met hondjes, katjes, kindjes en volwassenen . Geen problemen met fietsers, joggers of voertuigen . Neemt probleemloos de lift mee en reist graag mee met de auto.
Ons meisje loopt gedisciplineerd aan de lijn en zelfs zonder…; houdt van een dikke knuffel en zal steeds in je buurt blijven. 

Voor Shine zoeken we, gezien haar verlegen aard, een rustige familie die houdt van regelmaat en wandelen. Die haar de tijd biedt om zich veilig en geliefd te voelen. Een huisgenootje kat of hond zou fijn zijn. Veel knuffels en liefde zijn een must! 
 

Filmpjes:
Weer even een lekkere strandwandeling met Shine
Shine in huis bij haar gastgezin
Nog een heerlijk stranddagje voor Shine
Zie haar nu eens lekker rennen!
Shine gaat prima met kinderen
Een dagje op het strand met Shine
Shine rent even een rondje door het speelpark
Een wandelingetje met Shine door Villajoyosa
Shine met zijn opvangfamilie geniet van een stranddagje
Een wandelingetje met Shine door het bos
Toe maar schatje!

 

GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 35-50 cm
Leeftijd: 3 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend