Hanna in Nederland


Beschrijving:

2021

Voor Hanna gaan wij op zoek naar een andere familie. 

Ongeveer 2 jaar geleden kon het baasje van Hanna ivm lichamelijke klachten haar niet meer uitlaten. Geen nood zou je denken dan doet een ander dat toch? En ja dat was ook het geval, maar Hanna vond dat een aanleiding om heel langzaam de rol van 'het baasje' over te nemen. Dit doet ze overigens alleen buiten. Ze kan dan lelijk doen naar andere honden, maar ook weer niet naar alle honden. Ze is een grote, sterke dame waardoor ze een 'baasje' nodig heeft die haar de baas is. Dus gewoon meelopen en geen gekke dingen willen doen. Want dat deed ze daarvoor ook niet, heel soms wel maar je hoeft natuulijk ook niet iedereen leuk te vinden he. 

Binnen is Hanna een rustige hond.

Voor Hanna  zoeken wij nu een 'baasje' die van haar de leiding weer overneemt zodat ze dan ook weer los kan lopen op de plaatsen waar dat kan en mag. Want dat deed ze wel altijd. Nu krijgt Hanna bij elke wandeling een muilkorf omdat ze een paar keer uitviel naar een andere hond en haar 'baasje' daar heel onzeker door geworden is. En ja, dat voelt Hanna natuurlijk ook en maakt het er niet rustiger op.

Ben jij de persoon die ervaring heeft met grote honden, het liefst met honden die het karakter van een Herdershond hebben dan heb je aan Hanna een leuke hond.

Voordat Hanna herplaatst zal worden willen wij haar laten logeren. Zij woont nu in Noordwijk.

Het is niet bekend of Hanna met katten en kinderen kan. Met de kleinkinderen gaat het goed.

Voor meer informatie kan vrijblijvend contact op genomen worden. Bellen of appen kan ook.

********************************

Hanna is een hele mooie herder kruising om te zien. Helaas hebben ze in Spanje haar staart verwijderd, maar het is nog steeds een plaatje. Ze heeft hele sprekende ogen en als je tegen haar praat houdt ze haar koppie scheef. Ze is 63 cm hoog, gesteriliseerd, ingeent, gechipt, ontwormd en ze heeft natuurlijk een paspoort. Ook is ze getest op leishmania en erlichia en die testen waren negatief.

ANDERS!
Sexe: Teef
Soort: Herderachtig (mix) / Pastor (mezcla)
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 11 Jaar


 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend