Shonda in Nederland


Beschrijving:

Shonda zou 4 juni meemogen op de rit naar Nederland voor adoptie. We hebben haar snel een bloedtest gegeven en gelukkig was ze negatief leishmania en erlichia. Maar helaas bedacht de adoptant zich. Shonda haar koffertje staat dus klaar maar ze zoekt nog een geschikte adoptant of anders een gastgezin zodat zij uit het asiel kan.

Inmiddels is het al weer november en Shonda zit nog steeds in het asiel. Ik zie haar steeds treuriger worden. Een heel belangerijk verandering is dat Shonda op dit moment 24/7 samen met andere honden leeft in een groot hok. Ze eet en slaapt en doet alles in de roedel. Dat is heel fijn om te weten omdat ze dus echt met andere honden kan!!!!!!!

Shonda werd in de buitenkennel van het asiel achtergelaten. Ze was mager en niet gechipt. Ze is heel erg lief en zachtaardig, een echte knuffelhond. Het schijnt dat de eigenaar geprobeert heeft om haar terug te krijgen maar dan moet je in Spanje de juiste papieren hebben om een stafford of pitbull (mix) te mogen hebben. 

Van de vijwilligers hebben we een goed profiel van haar gekregen. Ze is een lieve hond die netjes meeloopt aan de riem. Ze schijnt met alle hondjes die ze tegenkomt met wandelen en waar ze mee los mag in loslaatpark op het asiel goed om te gaan. 

Ze reageert op straat niet echt op katten maar voor de zekerheid plaatsen we haar liever niet bij katten.

Shonda is een kruising. Ze lijkt op een kruising tussen een pitbull en wat anders.   Ze vindt het heerlijk om te wandelen en overal te snuffelen. Het is een vrolijke hond wat amper iets weg heeft van een pitbull, alleen haar kop lijkt erop.

Filmpjes van Shonda:

https://youtube.com/shorts/SpYfbaYMrR4?feature=share

https://youtu.be/5DN5dzBFSIc

https://youtube.com/shorts/eb6f99kiU2I?feature=share
Shonda lekker aan de wandel
Shonda maakt een salto
Lekker los in het speelpark
Filmpje met een balletje
Shonda lekker aan het spelen

GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Pitbull/Stafford mix
Grootte: 35-50 cm
Leeftijd: 6 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend