Danko in Nederland


Beschrijving:

Danko,

Wat ben jij een lieve sociale jongen. Door al hetgene wat jij meegemaakt hebt draag jij best wel een rugzakje mee maar daar merken we nu niets meer van . Bijna je hele leven heb je opgesloten gezeten en daarna enkele jaren in het asiel zonder een kans op adoptie maar wat wil je , je treedt nooit op de voorgrond en wacht rustig je tijd af en dan kijken de bezoekers over je heen . Maar uiteindelijk is het je toch gelukt en ben je nu in Nederland en wat voor een leuk viervoetertje ben jij . De rust zelve . Ondanks dat bijna alles bij aankomst een prikkel voor je was heb jij dit alles best wel doorstaan want je bent wel een slimmerd te noemen en leert snel .Je fijne karaktertje en de motivatie had je al meegebracht en de prikkels werden snel weggewerkt .

Je bent wel best familiaal te noemen en blijft wachten aan de deur tot het laatste familielid aankomt,dan kan je dag niet meer stuk en dartel je het huis door als een puppy .Veel heb jij niet nodig om er een leuke dag van te maken , je balletje , beentje , teddybeer en je tuin want dit is je favoriete plekje en bij zonnig weer kan je daar de hele dag in vertoeven en vind je het ook belangrijk deze netjes te houden , ja want om je behoefte wacht je op je wandeling met het baasje .Veel aandacht vraag je niet en als we even geen zin hebben om je te vermaken dan gooi jij je balletje zelf op en gaat er achteraan .

Als er aangebeld wordt ga je naar de deur toe zonder geblaf en wacht rustig je kans af om de bezoekers te begroeten, een snuffel en goedgekeurd .

De sofa vind je maar niets ,liever lig jij op je dekentje op de vloer . Niets maak je stuk of raak je aan en het eten op het aanrecht verdwijnt niet als je alleen bent , Het woord verlatingsangst dat ken je niet.Een flinke wandeling in de morgen en s'avonds en je dag is geslaagd .Tijdens de wandeling op het strand kan jij gerust je gang gaan en blijf je niet ver van ons verwijderd en bij je snuffelronde heb je steeds oog voor ons .Je hebt wel een licht jachtinstinkt maar wegrennen doe je niet en als we je roepen kom je aangehold.We kunnen wel zeggen dat je gemotiveerd bent om je baasje gelukkig te maken .

Met soortgenoten heb je weinig interesse en met katten best onhandig maar niet agressief . De auto vindt je fijn en bij lange ritten lig jij te slapen en tijdens de boodschappen onderbreek jij je slaap niet. Medicatie hoef je niet maar wel krijg je elke dag je vitamientjes , die heb je nodig want je bent nog steeds vitaal en speels . We beleven een leuke tijd met jouw en je ligt ons nauw aan het hart je bent een lieverd en geeft ons een warm gevoel vanbinnen maar het is ook onze taak om je bij een leuk adoptiegezin te plaatsen ,want dat verdien jij . Het is onze bedoeling onze aandacht ook verder te zetten naar andere hondjes toe die nog geen kans gehad hebben om een gelukkig leven op te bouwen

 

 

Danko werd naar het asiel gebracht door de eigenaar die hem niet bij zijn gezin en de chihuahua in huis wilde hebben. Niet omdat het een slechte hond is, maar omdat de kleine chihuahua het favoriete hondje is die niet ondergesneeuwd mag worden. Danko werd daarom maar opgesloten in een busje.

Danko is aanhankelijk en wordt graag geknuffeld. Altijd is hij goedgezind en dol op spelen met zijn speelgoed. Hj is gehoorzaam en makkelijk te trainen. Hij loop netjes aan de lijn en snuffelt lekker om zich heen.

Danko houdt enorm van mensen maar heeft moeite met ongecasteerde reuen/andere honden.

Hij heeft een prachtige vacht. Er zitten mooie bruine en donkerrode kleuren in zijn vacht! Heel origineel.

Het is een super lieve hond en hij wacht op een nieuwe thuis met een warme mand en genoeg aandacht.

Filmpjes:
In de duinen met een andere hond https://youtube.com/shorts/R_4Es8U7ZAo?feature=share

Netjes wachten bij het hek https://youtube.com/shorts/9TESyu_JcXk?feature=share

Met een balletje https://youtube.com/shorts/1zF4Eg9H1Ps?feature=share

Dankos dagje uit NIEUW!
Danko bij het kattenverblijf 
Even afkoelen in het zwembadje 
Danko het wollige balletjes monster 
Danko word voorgesteld aan bezoekers
Nogmaals Danko en zijn bezoekers
Extra aandacht voor Danko
Filmpje dat hij met een bal speelt (doet hij altijd)
Filmpje https://youtu.be/8ZgTHdMFgGI
Filmpje buiten het asiel https://youtu.be/cS6NKAZCq1Y
Filmpje van lieve Danko https://youtu.be/gXWooOlJqzY

GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Herderachtig (mix) / Pastor (mezcla)
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 11 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend