David in Nederland


Beschrijving:

 

David heet nu Bako 

Bako is een lieve hond die graag een knuffel komt halen. Is heel graag buiten en loopt goed aan de riem.

Wat Bako liever niet heeft is teveel honden en mensen om hem heen, mits ze rustig zijn.

Bako kiest graag zelf de contact momenten uit waardoor hij in het geval dat niet zo is dit laat merken in grommen en ervan weggaan.

Voor is nu bij een familie met veel kinder en kleinkinderen en dat is voor hem een beetje te zwaar. 

Voor Bako zoeken wij nu een plaatsje waar het allemaal wat rustiger is, het mooiste voor hem zou een eigen terein zijn waar hij lekker zijn gang kan gaan zonder andere nieuwsgierigen. Ook is een baasje met ervaring goed voor hem zodat hij zekerder kan worden van alles om zich heen.

Staat zijn mand bij jou? Neem dan gerust contact op voor meer informatie en een kennismaking.

 

Filmpje tijdens het wandelen https://youtu.be/rj7kcDWU3BA

Filmpje met andere honden https://youtu.be/HEWECyvcQJA

Filmpje in het asiel https://youtu.be/haUKTqDvQhU

Filmpje met een kat https://youtu.be/5gtXbrL5o8A

Filmpje buiten het asiel https://youtu.be/_CBpHt6LygY

David leefde op straat altijd met een andere hond waar we nog steeds naar op zoek zijn. Het was moeilijk om hem te vangen en we troffen een angstige hond aan vol met verwondingen. Boven verwachting knapte hij snel op en na een paar dagen toonde hij z'n mooie karakter. Het is een lieve, vrolijke en sociale hond. Hij vindt het heerlijk om geknuffeld te worden en daar kan hij dan ook geen genoeg van krijgen.

David is echt een gentlemen. Hij is nu gecastreerd en zit een dag of 10 apart in een kennel met een kap op. We gingen hem even uitlaten en wat was hij blij. Hij moest heel nodig plassen want hij wil het niet in zijn hokje doen. We hebben hem ook geprobeerd met katten en daar is hij eerder een beetje bang voor. Verder wil hij heel graag knuffelen en hij loopt keurig aan de lijn mee. Hij is ook al in een groep honden geïntroduceerd voir zijn castratie. Hij zat met reuen en teven en dat ging prima. Kortom een hele fijne hond. De fotos op de site doen geen recht aan hem. Hij is in het echt veel mooier om te zien dan op de foto's

-

ANDERS!
Sexe: Reu
Soort: Nog niet bekend
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 5 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend