Gros/Gijs in Nederland


Beschrijving:

Filmpje dat hij los loopt https://youtu.be/IY5TmG9yweA

Filmpje dat hij net in Nederland is https://youtu.be/4EqqDz68cMc

Filmpje met Linus https://youtu.be/SbWAYH0F9Fk

Filmpje in het asiel https://youtu.be/4Ce3faOjO6w

Filmpje tijdens het wandelen https://youtu.be/HHJwijSxWvQ

Filmpje buiten het asiel https://youtu.be/ETJSLrODchY

Gros is omgedoopt tot Gijs en is sinds 27/02 bij ons in de opvang. Wat doet hij het super. Het is een zeer vriendelijk, sociaal mannetje voor alles en iedereen. Hij is niet angstig en vindt het heerlijk om bij je te liggen en te kroelen. Hij was meteen zindelijk en reageert op zijn naam. Hij blijft keurig bij je in de buurt dus loslopen is geen probleem. Gijs is al wat ouder dus spelen is niet aan hem besteed maar wandelen vindt hij fantastisch! Op het moment dat je zijn tuigje pakt gaat hij niezen van opwinding omdat hij naar buiten mag. Laat je door zijn leeftijd niet van de wijs brengen. Hij heeft een flink looptempo en loopt netjes aan de lijn. Een kort blokje om is dus niet voldoende. Geen uitgebluste bejaarde dus! Gijs blijft 's nachts los in de woonkamer  en gaat lief slapen. Autorijden is ook geen probleem. Hij springt er zo in. Hij kan traplopen en prima even alleen zijn. Gijs zijn gebitje is in Spanje onder handen genomen dus dat ziet er weer netjes uit en we proberen hem hier nog op korte termijn bij de trimmer te krijgen. Wij zoeken voor Gijs een fijn thuis. Een druk jong gezin is gezien zijn leeftijd niet handig maar verder past dit mannetje overal wel mits er voldoende met hem wordt gewandeld.

 

Gros heeft altijd in bij een familie gewoond. Vanwege astma konden ze hem niet langer houden en hebben ze hem naar het asiel gebracht. Het is een vriendelijke, vrolijke hond.

De eerste dagen in het asiel vond hij het allemaal nog erg spannend en wilde hij niet naar buiten, maar nu is dat helemaal veranderd. Gros is echt een heel erg lief en vrolijk hondje. Hij gaat graag mee wandelen en hij is goed met andere honden. Bij het asiel reageert hij niet op de katten. 

 

-

GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 0-35 cm
Leeftijd: 15 Jaar
Plaats: Warnsveld
Tel. nr.: +31620292896

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend