LeBron- Adoptado

 
Beschrijving:

Filmpje bij een kat https://youtu.be/Gl07vPM-2GY

Filmpje tijdens een wandeling https://youtu.be/Hek4VZPn33M

Filmpje buiten het asiel https://youtu.be/WRUZ1QYjDGU

Filmpjes dat hij geniet van de aandacht https://youtu.be/ofvz0m20zK0

Filmpje buiten en dat hij poot geeft https://youtu.be/vlPdOnJq1A4

Filmpje met katten https://youtu.be/fMrrVdGJ_6g

Filmpje met Thor https://youtu.be/a8Fq5vbyj0Y

's Ochtends vroeg werd de politie gewaarschuwd door een vrouw dat ze gejank en gepiep hoorde van een hond. Ze moesten snel handelen om zijn leven te redden. Deze lieve hond was in een waterbassin gevallen of vermoedelijk erin gegooid, omdat er een muur van 2 meter hoog omheen zat waar hij onmogelijk overheen zou zijn geklommen. Hij kon op geen enkele mogelijkheid zelf uit het waterbassin komen. Hij was uitgeput, onderkoeld en met zijn laatste kracht probeerde hij zich vast te klampen aan wat hem werd aangereikt, maar het leek bijna onmogelijk om hem te bereiken. Uiteindelijk is het gelukt hem te redden en hebben ze hem met z'n allen zo snel mogelijk proberen te drogen en warm te maken.
Hij is niet gechipt, dus heeft de politie hem naar het asiel gebracht. 
Het is een erg grote hond wat erg veel lijkt op een Deense dog mix. Hij is erg lief en braaf en aan zijn blik is zijn dankbaarheid te zien. 
We weten niet of hij een baas heeft, maar wat we wel weten is dat hij met dank aan het snelle handelen van de politie nu weer verder kan met zijn leven. 

Hij is goed met andere honden. Ook kan hij op commando (in het Spaans) zitten waarna hij gelijk een poot geeft. LeBron is echt heel erg lief en vrolijk. Hij vindt het heerlijk om naar buiten te gaan voor een wandeling. De vrijwilligers zijn gek op hem.

.

 
Sexe: Reu
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 1 jaar
Verblijfplaats: La Nucia


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend