Patuka in Nederland

 
Beschrijving:

Filmpje dat ze geniet van de aandacht https://youtu.be/ZoOa6TvsKTY

Filmpje buiten https://youtu.be/WuxTMf-K-jg

Filmpje met een knuffeltje https://youtu.be/dt-EMH0ccb8

Filmpje dat ze braaf gaat zitten https://youtu.be/YFSAZ-wQyJg

Filmpje dat ze geaaid wordt https://youtu.be/XRnUee1KHJU

Filmpje met katten https://youtu.be/70aeRJwlSfo

Filmpje buiten het asiel https://youtu.be/4nzh88gQvgg

Filmpje tijdens het wandelen https://youtu.be/4BLtyEfP1Mc

Filmpje dat ze een stukje loopt https://youtu.be/O6ixxmxUeNQ

Filmpje na de operatie https://youtu.be/kexKFWS7s6A

Update: Tuka is nu 4 dagen bij ons in de opvang. Ze begint langzaam aan te wennen aan een leven in huis. Ze vindt het allemaal nog best wel spannend. Als ze je vertrouwd dan vindt ze het heerlijk om gekroeld te worden. Tuka is zindelijk en slaapt 's nachts braaf los in de woonkamer. Ze komt nergens aan. Wandelen vindt ze heerlijk! Dan zie je haar echt opleven. Ze loopt prima op haar pootje en ze heeft er geen last van maar toch is het niet verstandig om hele lange afstanden met haar te wandelen. Tuka zou het best passen in een gezin waar geen drukte is en waar men snapt dat ze nog moet wennen. Ze moet nog best wel wat leren dus goede begeleiding is noodzakelijk. Tuka vindt niet alle honden even leuk. Ze valt niet uit aan de lijn maar kan soms pinnig reageren bij ontmoeting. Ze zit bij ons met twee andere honden maar ze kan ook prima als enige hond leven (lekker alle aandacht!) Het aanschaffen van een knuffel is verplicht. Ze sleept graag met de knuffel! Wie geeft dit dametje een fijn thuis?

Patuka werd in La Nucía gevonden met een gebroken poot. Dit was geen recente breuk, dus ze zal veel pijn hebben gehad. Een paar dagen later is ze geopereerd en zijn er pinnen in haar pootje gezet. Nu heeft ze natuurlijk nog veel pijn, maar we hopen dat het helemaal goed gaat komen.

Inmiddels gaat het beter met Patuka. Ze gaat al mee wandelen, maar met de ene vrijwilliger loopt ze beter mee dan met de ander. Ze zit samen met andere kleine hondjes. Hier zitten een aantal pittige bij waardoor ze soms ruzie krijgen, maar over het algemeen is ze oké met andere honden.

.

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 3 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Warnsveld
Tel. nr.: 0575572357

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend


Catalina in NederlandLinks

Advertentie


dogs 5%