Nocilla in Nederland


Beschrijving:
Nila (Nocilla) is in 2019 bij ons komen wonen via sphoek.
Ze is een vrolijke, enthousiaste, energieke en loyale hond. Soms denkt ze ook dat ze een schoothondje is en komt dan graag op je zitten/liggen om te knuffelen. Bij binnenkomst springt ze je het liefste ondersteboven om je te begroeten en wilt ze dan ook eigenlijk graag het liefste de hele dag bij je in de buurt zijn als je thuis bent. Nila kan goed een paar uurtjes alleen zijn.
 
Nila heeft veel energie en moet dan ook lekker veel kunnen rennen en spelen. In ons privé leven is er dan ook het één en ander veranderd waardoor wij haar niet meer alle aandacht kunnen geven die zij nodig heeft waardoor Nila te kort komt. Wij gunnen haar dat niet en zijn dan ook op zoek naar een ander huisje waar ze alles kan krijgen wat zij nodig heeft.
 
Door een aantal voorvallen lijkt het ons het beste als ze in een huisje komt waar geen jonge kinderen (onder de 16) zijn en geen andere huisdieren. Ze is hier opgegroeid jonge kinderen, andere honden en katten maar merken dat ze daar erg veel prikkels van krijgt waar ze soms niet goed tegen kan. Vooral bij jonge kinderen kan ze wat intimiderend over komen door het harde geblaf en haar lompigheid.
 
Kortom wil je een leuke, lieve, energieke en loyale hond die niet te groot maar ook niet te klein is dan is dit zeker de hond voor jou! Ze luistert goed en loopt/rent het liefste los. 
 
Wij hebben er ontzettend veel moeite mee om afscheid van haar te moeten gaan nemen maar zij verdient beter en ze gaat dan ook alleen weg naar een nieuw gezin waarvan wij denken dat ze daar goed terecht komt en er een goede klik is. 

.

ANDERS!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 35-50 cm
Leeftijd: 5 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend