Agatha

 
Beschrijving:

Agatha is ziek binnengekomen en mocht daarom bij een vrijwilligster in Spanje in huis om te herstellen. Het gaat nu weer heel goed en de behandeling is klaar en Agatha is weer terug naar het asiel. Ze is inmiddels gewend om in huis te leven bij een gezin en ze was zo gelukkig. Als iemand een hond zoekt die perfect is moet je voor Agatha gaan. Ze is goed met alles en iedereen en ze is in huis voorbeeldig. Ze maakt niets stuk, kan rustig alleen blijven, is zindelijk, kan met katten en alle honden. 

Ze is een trouwe kameraad. Nu zit ze weer in het asiel maar elke keer als de vrijwilligster komt wil ze weer met haar mee. Logisch want ze denkt dat is mijn baas. Agatha weet niet dat het tijdelijk was. Dat lijdt iedere keer tot tranen want ze kan niet bij de vrijwilligster blijven. 

Agatha is klaar voor adoptie en ze moet zo gauw mogelijk weg.

 

Filmpje van lieve Agatha https://youtu.be/xy8eOByAmqo

Filmpje met katten https://youtu.be/cT8Aga73cro

Filmpje dat ze geniet van haar vrijheid https://youtu.be/B6_Le23HUj8

Filmpje in huis https://youtu.be/griXuJtRxSI

Filmpje dat ze de oude hond van het opvanggezin uitlaat https://youtu.be/vreQ8rbYiC0

Agatha werd op straat gevonden. Ze is erg lief, onderdanig en volgzaam. Agatha verblijft bij een gastgezin en daar doet ze het heel goed. Ze is tegen iedereen lief, kan goed met andere honden en katten en ze is gek op kinderen. Ze kan goed mee in de auto en in huis gedraagt ze zich ook goed. Tijdens het wandelen loopt ze netjes aan de lijn.

.

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Herderachtig (mix) / Pastor (mezcla)
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 6 jaar
Verblijfplaats: La Nucia


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend