Fabiola in Nederland


Beschrijving:

Filmpje dat ze geniet van de aandacht https://youtu.be/8S3LCTTU0JU

Filmpje in het bos https://youtu.be/mCTf-xyOJCI

Filmpje in de tuin https://youtu.be/oX3Qfz0oIVg

Filmpje tijdens het wandelen https://youtu.be/0RSfCqRP4JE

Filmpje bij het opvanggezin https://youtu.be/6BV4T5Z-4WE

Filmpje in Nederland https://youtu.be/aXcCQfy9SeY

Filmpje van lieve Fabiola in het asiel https://youtu.be/5o85f56Dwvc

Filmpje tijdens het wandelen met honden https://youtu.be/HSDMvDqiySg

Filmpje met andere honden https://youtu.be/vImqqEzLvHE

Filmpje tijdens het wandelen https://youtu.be/Fel3nLqSLtI

Filmpje op de bank https://youtu.be/goAJWcGhFC8

Filmpje met een kat https://youtu.be/cXKA_0ZOLT4

Filmpje buiten het asiel https://youtu.be/kR6HYUZcmX0

Filmpje in het asiel https://youtu.be/QTC7Yj-OVPM

Update van het gastgezin:
Fabiola (afgekort Lola) is nu een paar dagen bij ons in de opvang. Het is een bescheiden en zachtaardig meisje. Ze leert langzaam aan hoe het is om in een huis te leven. Al die nieuwe geluiden, geuren en indrukken! Voor een hond met haar verleden doet ze het heel goed. We zijn druk bezig met zindelijkheids training. Op een plas  ongeluk na gaat dat al best goed. Fabiola is voorzichtig in haar benadering van mensen. Heb je eenmaal haar vertrouwen (wat best snel gaat) dan vindt ze het heerlijk om gekroeld te worden en bij je te liggen. Ze heeft ontdekt dat al die aandacht best heel fijn is. In huis is ze rustig. Ze heeft tot nu toe nergens aan gezeten en slaapt 's nachts gewoon braaf op een kussen in de woonkamer. Het is een dame op leeftijd maar dat merk je nog nergens aan. Haar grootste hobby is lange wandelingen maken. Ze zou een prima hardloop maatje zijn. Het is echt een buiten hond. Een huis met een ruime (goed omheinde) tuin is een must. Ze is sociaal naar andere honden toe. Een speelmaatje zou voor haar heel erg goed zijn. Ze is nog wat schrikachtig bij plotselinge bewegingen of harde geluiden. Een druk gezin met kleine kinderen is voor haar geen optie. Oudere kinderen is geen probleem. Wij gunnen dit meisje na al die tijd een fijn eigen thuis!

Inmiddels is Fabiola helemaal zindelijk en op straat reageert ze goed op katten. Ze snuffelt even aan ze en loopt dan weer door.

.................................

Fabiola leefde op het platteland waar ze zelf moest zien te overleven door te eten wat ze kon vinden of wat mensen haar gaven. Ze heeft daar haar pups, Fabio, Fabian en Fauna gekregen. Een vrijwilliger heeft moeder en pups daar weggehaald. Bij aankomst was ze erg bang en dun. Ze wist niet hoe ze met mensen om moest gaan. Vanaf nu kan ze ontdekken wat een lekker mandje is, krijgt ze goed eten en zijn mensen lief voor haar.

Inmiddels is Fabiola helemaal opgeknapt. Ze loopt vrolijk los in het asiel bij het kantoor tussen allemaal andere honden. Ze gaat graag mee wandelen.

.

GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 35-50 cm
Leeftijd: 11 Jaar
Plaats: Warnsveld
Tel. nr.: +31620292896

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend