Brin in Nederland

 
Beschrijving:

Filmpje tijdens het wandelen https://youtu.be/noai-Z0SobQ

Filmpje dat ze met de dweil speelt https://youtu.be/BftYiOFZ0OQ

Filmpje op de trampoline https://youtu.be/BP6Y-VYPcMo

Filmpje met andere pups https://youtu.be/dXMKESh5u0k

Filmpje dat ze spelen https://youtu.be/qbzH64Ec81s

Filmpje dat ze opgetild wordt https://youtu.be/KK6cIddF3cs

Update 26-6: wat is Brin toch een top pup. Ze is zindelijk. Is een echte knuffelkont. Slaapt 's nachts netjes in de bench. Kan al even alleen zijn. Haalt netjes haar speelgoed uit haar eigen speelgoed bak en blijft verder overal vanaf. Is geen enorme stuiterbal maar wel gewoon lekker speels. Kan luisteren. Weet wat zit en down is. Vindt katten oké en leert steeds beter aan de lijn te lopen. Kort om een top gezins hondje!
En is ook sociaal met andere honden.

Update van het opvanggezin 22-6: Het gaat goed met Brin, net als haar zusje is het een heerlijke pup. Ze is zo goed als zindelijk en 's nachts in de bench slaapt ze al aardig door. Ze vindt het geweldig om door de tuin te racen en heeft soms even haar "dolle kwartier" Buiten wandelen vindt ze wel leuk maar ook nog best spannend. Er zijn ook zo veel nieuwe dingen!

Dit is 1 van de mooie pups van Beky die in het asiel bevallen is van 9 gezonde pups. Ze lijken allemaal erg op Beky, een podenca andaluza. Het zijn echte overlevers en ze zijn erg lief en actief. Ze zullen niet groot worden, maar degene die één van deze pups adopteert zal moeten weten dat ze graag bezig zijn. Ze houden van spelen, rennen en leren.

 

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 7 maanden
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Warnsveld
Tel. nr.: 0575572357

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend