Isara in Nederland

 
Beschrijving:

Info uit het gastgezin:

Mooie Isara, wat moet schrijven over dit lieve hondje? Dit is bijna het makkelijkste hondje wat ik ooit gehad heb. Vanaf dag 1 heeft ze het goed gedaan. Was al gelijk zindelijk. Is super braaf in huis, rustig, pakt niks, sloopt niks. Ze gaat niet op de bank. Blaft niet. En kan ook nog eens lief alleen thuis blijven samen met eigen hond wanneer ik moet werken.

In huis is ze dus super braaf. Ze gaat goed om met eigen hond en ook met andere honden of mensen die hier in huis komen. De meeste tijd ligt ze in een van de mandjes en wanneer de haard aangaat ligt ze daar lekker haar rug aan te warmen. De meeste tijd ligt één van haar tennisballen gezellig bij haar. Soms ligt ze daar een beetje mee te fröbelen. Wanneer er nieuwe mensen komen probeert ze altijd of die hem misschien weg willen gooien. Wanneer ze dat doen, blijft ze terug komen. Ik speel dus nooit met haar met de bal in huis. Voor haar en mijn rust :-).

Ze gaat graag naar buiten. Loopt netjes aan de riem. Maar kan ook super goed loslopen. Daar gooien we soms met de bal, maar wanneer we de natuur in gaan gaat de bal niet mee en doet ze echte hondendingen: snuffelen, zoeken naar muisjes of fazanten, lekker rondrennen en pootje baden. Ze is voorzichtig naar andere honden, kijkt even de kat uit boom. Blaffende of grauwende honden loopt ze straal voorbij. Tijdens het loslopen houdt ze je goed in de gaten, je hoeft haar dus niet steeds te roepen of in de gaten te houden. Als ik haar wel roep komt ze ook gelijk. Wanneer we ons korte rondje lopen komen we altijd langs de tennisbaan dan nemen we altijd wel een bal mee en als we dat niet doen komen we toch met een bal thuis. Ondertussen hebben we dus al een flinke verzameling ballen. Soms worden de oudere ballen dan ook omgeruild voor een nieuwere versie.

Ze gaat braaf mee in de auto en is tijdens de rit rustig. Katten buiten gaat ze achteraan. Zelf heb ik geen katten dus ik weet niet hoe dat gaat. Ik denk dat het met een kat die honden gewend is wel gaat, ze is makkelijk te trainen en het gaat haar echt om het achterna rennen.

Zoek je een lief hondje met zacht karakter, die rustig is in huis en buiten lekker aktief misschien is Isara dan wel wat voor jou. Verkijk je niet op de filmpjes, daar zie je een hyperaktief hondje ze is juist een relaxt, rustig en stabiel hondje in een prachtige verpakking! Wil je meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact op!

 

Isara is een  energiek hondje. Ze is dol op spelen met een touw en dit kan ze dan ook heel lang volhouden. Verder is ze vrij rustig. Ze is gek op mensen en aandacht. Een lekkere knuffelkont.

Filmpje dat ze wilt spelen met een vrijwilligster https://youtu.be/-IhIlUTbI4Q

Filmpje dat ze op commando zit en poot geeft https://youtu.be/xO2mYrqjIX4

Filmpje dat ze lekker los loopt https://youtu.be/TWHLhJi_if0

Filmpje dat ze leuk speelt met een touw https://youtu.be/g7nHB9iOB-c

Filmpje van lieve Isara https://youtu.be/Pe8Uzk5PkcA

Filmpje dat ze speelt https://youtu.be/wd2oOb78R4s

Filmpje dat ze met een balletje speelt https://youtu.be/StZ7amfLjYU

Isara en Neelsen werden samen in de buitenkennel achtergelaten. Het zijn hele lieve en goed verzorgde hondjes. Ze vinden het heerlijk om te wandelen en lopen dan netjes mee. Isara speelt graag met een balletje.

.

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 7 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Heinenoord
Tel. nr.: 06-28340006

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend