Samoa in Nederland

 
Beschrijving:

 

Info van het opvanggezin:

 

Sammy zoals ze inmiddels wordt genoemd is een lieve aanhankelijke hond. Ze is baasgericht en trouw. Ze heeft in een korte tijd al heel veel geleerd maar moet ook  of veel leren. Ze is met een leeftijd van 3 a 4 maanden naar het asiel gekomen en was toen al wat bang. De maanden erna is ze in het asiel geweest en heeft ook weinig gezien. Als je nu met haar op straat wandelt merk je dat ze veel dingen niet kent zoals fietsers, containers, etc,.

We zijn dat nu aan het oefenen en nemen haar veel mee. Ze kan al in de auto en op straat gaat het ook al wat beter. Ze is erg lief en verdraagzaam met de kleine pupjes in het opvanggezin. Die liggen heerlijk tegen haar aan. Ze is leuk met andere honden maar moet eerst even aan vreemde honden wennen.

Ze slaapt inmiddels braaf in de bench en ze is zindelijk. Ze is rustig in huis en ligt braaf in haar mand. Ze kan ook al even alleen, dat zijn we aan het opbouwen.

Een hele lieve hond, zeer fijn karakter. 

 

 

 Ze is voor haar leeftijd echt een hele brave rustige hond. Ze is helaas al vanaf een maand of 4 in het asiel en nog niet geadopteerd. Ze mag nu naar Nederland en gaat naar een gastgezin. Dit is zo'n hond die niet op de voorgrond treed. Ze is dikke vriendinnen met Alaska, ze zitten altijd samen. Ze is meegeweest in de auto naar een hondenpark en ze liep daar al lekker los goed mee. Denk echt dat het een heel fijn hondje is. Ze zal nog wel dingen moeten leren in huis maar ze leert snel. Een leuk proces ook om mee te maken. 

Ze wordt niet zo heel groot hoor. Ik denk schofthoogte 55 cm of zo. 

Filmpje in de mand met andere honden https://youtu.be/W9HtXPUGOjE

Heel kort filmpje https://youtu.be/ndbJFfFbNeE

Kort filmpje in de tuin https://youtu.be/OWczb9Pdsow

Filmpje in het hondenpark https://youtu.be/JZRhpO_9ajY

Filmpje met andere honden https://youtu.be/JdmAHae6g9A

Filmpje in het asiel https://youtu.be/bw1HD6S6Ptc

Samoa werd op hetzelfde terrein gevonden waar Sim al eerder door de politie gered werd. Er was geen teken van haar moeder. Het kan zijn dat ze wel in dat gebied geboren zijn of dat iemand ze achtergelaten heeft. Samoa is erg intelligent, is lief en sociaal.

.

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Herderachtig (mix) / Pastor (mezcla)
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 7 maanden
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: NIJKERK
Tel. nr.: 06-22601755

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend