Jessy in Nederland

 
Beschrijving:

Jessy komt oorspronkelijk uit Roemenie. Ze is samen met haar moeder en broers en zusjes uit een dodingsstation gehaald. Daarna hebben ze bijna een jaar bij een man in een hok gezeten, zo gaat dat regelmatig. Als er voor 1 van de honden ergens een opvang plek was of een adoptie plek werden ze daar weggehaald. Nu was het de beurt aan Jessy en haar zusje Sis. 

Ze mochten eerst een maand bij Marijke Klein in haar huisje in Roemenie, alvast een beetje socialiseren. Deze honden zijn nooit mishandeld maar hebben nog weinig van de wereld gezien. Jessy kan inmiddels al aan de lijn lopen en weet zich goed te redden. 

Ze is van nature een rustige hond en zo gedraagt ze zich ook in huis. Ze kan met andere honden en ze kan prima met katten. Jessy blijft zonder problemen alleen thuis, ze slaapt dan heerlijk op de bank of kussen. Ze heeft een heel lief karakter, ze zal je nooit wat doen al vindt ze het nog zo eng.

Ze had zich verstapt en moest even naar de dierenarts waar gelijkki bleek dat er niets aan de hand was maar daar was ze ook erg lief en liet alles toe.

Jessy moet nog veel leren en zoekt een geduldige baas die dat leuk vindt om samen te doen. Op de filmpjes kun je al een beetje zien hoe het met haar gaat.

Jessy heeft al haar entingen en uiteraard is ze al gesteriliseerd.

 

Jessy wordt bemiddeld via onze website voor een bevriende stichting. Ze is gesteriliseerd.

Filmpje los in de tuin https://youtu.be/zuhyW10Gg1o

Filmpje tijdens het wandelen https://youtu.be/yeCFzFFEGYA

Filmpje in huis https://youtu.be/RrnrZpy_L9g

Filmpje dat ze rustig is in huis https://youtu.be/RpLlW43wo9M

 

 

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 1 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: NIJKERK
Tel. nr.: 06-22601755

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend