Jana 2

 
Beschrijving:

Filmpje buiten het asiel https://youtu.be/u92TSCP9Ag4

Filmpje dat ze met Wendy loopt https://youtu.be/LdR0srtnsik

Filmpje met Guanche https://youtu.be/jnVj8Z9yFNI

Dit is Jana. Kruising Mastin x ...? Een prachtige grote hond met een klein hartje. Ze is schuchter voor mensen, waarschijnlijk alleen negatieve ervaringen met mensen gehad. Verder wel een rustig en stabiel karakter. Ze is met haar (al wat grotere) pups binnengebracht. Deze waren ook wat schuw, maar zijn ook ontzettend leuke honden. Die er zeker wel komen met de juiste aandacht en begeleiding. Moeder Jana is een ster in zich onzichtbaar te maken, ze is vaak te vinden in een hondenhuisje. Ze eet wel hondenkoekjes uit je hand

Jana kwam met haar 4, al grote pups in het asiel. Ze waren gevonden en met name de pups waren eigenlijk niet gesocialiseerd. Mama is is ook wat op haar hoede. Ze heeft het zwaar gehad, dat zie je aan de blik in haar ogen en de afstand die ze probeert te houden bij de mensen. Dit kan wel weer goed komen, maar dan wel bij de juiste baas. Die geduld en tijd heeft. Het is wel een uitdaging natuurlijk.

26/08/2017: Jana komt heel langzaam wat meer los. Ze is wat vaker uit haar schuilplaatsen (hondenhuisjes), ook als er mensen in het asiel zijn. Ook kan één van de vrijwilligers haar inmiddels aanraken en met haar aan de lijn naar buiten gaan.

 

JANA WORDT OP AFSTAND GESPONSORD DOOR Petra Mettau

 

 

 

 
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 7 jaar
Verblijfplaats: La Nucia


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend