Chocolate in Nederland

 
Beschrijving:

Lieve chocolaatje. Wat een lieve hond is dit. Ze is heel erg zachtaardig en ook nog maar zo jong. Ze is zeer fijn met andere honden en is absoluut niet dominant. In het begin pakte ze wat dingetjes van tafel zoals de afstandsbediening maar dat weet ze inmiddels ook dat dat niet mag.

Ze heeft een kistje met hondenspeelgoed en daar haalt ze nu haar dingetjes uit. Ze is zindelijk en ze slaapt braaf in de bench. Soms gaatje er al zelf in liggen. Ze kan ook al mee in de auto, lekker naar het strand tussen de andere honden. Ze vindt het allemaal even leuk. Als het er te hard aan toe gaat of er gebeurt iets wat ze niet kent dan schikt ze nog even maar ze herstelt weer snel. Ze is graag in de tuin maar ze kan ook heerlijk naast je komen liggen. Ze loopt goed mee aan de riem. Probeert soms wel veel te snuffelen maar als je haar dan meeneemt houd ze daar mee op. Het is een hele fijne hond

 

Filmpje met Charlize https://youtu.be/dkgPNPCTn-c

Filmpje dat ze met Charlize speelt https://youtu.be/6I-C0IMfKfQ

Filmpje in de tuin https://youtu.be/G7q3FloOu-o

Filmpje dat ze gekriebeld wordt https://youtu.be/3VvkOKgSAxg

Chocolate en Paloma zijn 2 pups van nog geen 8 maanden oud. Ze woonden op het platteland, maar ivm verhuizing kon de eigenaar ze niet langer in huis houden en had hij geen ander keuze dan ze naar het asiel te moeten brengen. 
Het is triest hoe het leven kan veranderen. We vertrouwen erop dat dit het beste was, want dat verdienen deze pups. Ze zijn lief, maar ook nog erg angstig.

.

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 1 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: NIJKERK
Tel. nr.: 06-22601755

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend