Eva

 
Beschrijving:

 

Hele lieve hond. Heeft ook een tijdje losgelopen bij de receptie. Ze kon helaas niet meer gesteriliseerd worden omdat ze al op het punt van bevallen stond toen ze naar het asiel werd gebracht. Ze kreeg een mooie ruime kennel afgeschermd met dekens voor de rust en privacy.

Om haar in de gaten te houden hing er een camera. Daar op zagen we dat Eva al snel niet meer vaak bij de pups was. Eva wilde veel liever naar de mensen toe en naar de gezelligheid. Ze zat dan in het hoekje in de kennel naar de dichte deken te kijken. Dat was niks voor haar. Nu zit ze in een park met de andere honden maar ze komt niet gelukkig over. Deze hond wil bij de mensen zijn. Ze was blij en vrolijk toen ze mocht los lopen bij de receptie, daar leefde ze helemaal op.

Filmpje buiten het asiel https://youtu.be/DJnkFFvGppM

Filmpje met haar puppy's https://youtu.be/qXpQsIfKCuM

Filmpje dat ze kusjes wilt geven https://youtu.be/blpnPYwPlDo

Filmpje in het asiel https://youtu.be/fy2J7J9Zp50

Filmpje met India https://youtu.be/8hLmjKT0aLw

Eva kwam met nog 5 andere honden in het asiel. Ze leefden samen in hetzelfde huis. De eigenaar probeerde de dieren te helpen, maar uiteindelijk werden het er te veel om te houden en voor te zorgen. Ze verkeerden in slechte conditie en er was hulp nodig. 
Eva was zwanger toen ze in het asiel kwam. Het is een lieve, rustige hond. Ze kan goed met andere honden en is dol op knuffelen.

EVA WORDT OP AFSTAND GESPONSORD DOOR CYN HOEBEN

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 6 jaar
Verblijfplaats: La Nucia


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend