Mercurio in Nederland


Beschrijving:

Filmpje dat hij dolblij is https://youtu.be/02Zk-7nGQio

Kort filmpje in het gras https://youtu.be/NdbmthYL75c

Kort filmpje https://youtu.be/EZVW87nJuC4

Filmpje met andere honden https://youtu.be/-Aco6onjOxc

Mei 2019: Met Mercurio gaat het goed. De opvanger laat hem nog niet los, maar hij mag nu soms naar een grote omheinde weide waar hij mag komen rennen. Hij heeft nog een beetje verlatingsangst . Dat komt waarschijnlijk ook omdat er dan verder geen andere hond thuis is. We denken dat het met een andere hond samen wel goed gaat. Hij is heel gehoorzaam en lief. Met katten gaat het soms goed, soms rent hij er wel achteraan. Als de kat rustig blijft zitten doet hij niks. Hij heeft het wel nodig om geregeld wat te kunnen rennen naast de wandelingen. Hij luistert op de wei heel goed en met nog wat training denken we dat hij over een tijdje best eens los kan op een rustige plek.

Mercurio is een hele zachtaardige hond. Zijn jachtinstinct is niet sterk. Aan de lange lijn doet hij de eenden in het park of de katten niets, hij vindt ze wel interessant. Of hij terug komt als je hem los laat lopen weten wij niet. De opvanger heeft dit niet getest. Het is een hele lieve hond die alles en iedereen leuk en gezellig vindt. Als hij wat rust nodig heeft dan zoekt hij dat zelf op. Hij loopt perfect aan de riem en auto rijden vindt hij ook goed.

Mercurio werd samen met Duende in de buitenkennel achtergelaten. We weten dus verder niks van hun leven voordat ze hier terecht kwamen. Hij lijkt in goede gezondheid, wel wat mager en een beetje bang, maar hij is erg rustig en lief met andere honden. Het lijkt er op dat hij gewend is om met andere honden te leven. Hij krijgt snel meer vertrouwen en wordt graag verwend met aandacht. Het is een prachtige, rustige hond.

.

 

GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Podenco (mix)/Galgo (mix)
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 10 Jaar
Plaats: Tilburg
Tel. nr.:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend