Curie in Nederland


Beschrijving:

Curie is sinds 20 september in Nederland.

Weer een update.
 
Curie doet het zo goed. Ze is er al weer 2 1/2 week bij ons.
Je ziet haar helemaal blij zijn  als ze weet dat we gaan wandelen, lang of kort, maakt haar niet uit. Thuis gaat ze graag op onderzoek in de tuin, spelen met onze hond Kees, kroelen met ons en slapen. 
 
Echt een heeeeel lief, makkelijk hondje.
 
Een update van het opvanggezin:
Wauw wat een schat. Pas een weekje bij ons in de opvang en al helemaal thuis.
Curie is echt alleen maar lief. Ze komt zo graag bij je zitten om geaaid te worden, is daarbij niet opdringerig. Heerlijk kroelen met ons, volop spelen met haar hondenvriend Kees, ook lekker spelen in haar eentje. Andere mensen vindt ze altijd leuk.
 
Ze vindt het geweldig om te gaan wandelen. Of het nou in de woonwijk of in het natuurgebied is, ze geniet volop. Konijnen of wegvliegende vogels zijn leuk om achteraan te rennen. Ook gaat ze regelmatig mee in de auto, samen met Kees in de kofferbak.
 
Ze is absoluut niet schrikachtig. Auto’s, brommers, trein, fietsers, is ze dan ook niet van onder de indruk.
 
Vrijwel meteen zindelijk.
 
Alleen zijn lukt ook al. In het begin (we kunnen haar volgen via een camera) is ze onrustig, gaat ze ons zoeken. Maar vrij snel daarna gaat ze spelen of slapen.
 
Ze is waaks. Ze kan heel hoog springen, dus een goede omheining is belangrijk.
 
Ze is echt maar een klein middelmaatje, op de foto’s lijkt ze vaak wat groter.
 

Lieve Curie is klaar voor adoptie. Haar pups hebben allemaal een baasje gevonden maar Curie de moeder is nog in het asiel. Ze is inmiddels gesteriliseerd. Ze kan helaas niet meer in een park lopen tussen de andere honden omdat ze een beetje onzeker is. In een groep is dat voor Curie gevaarlijk omdat dit onzekere honden vaker het slachtoffer worden van vechtpartijtjes. Daarom zit ze apart in een kennel. Dat is met die hitte van nu best erg zwaar voor haar. De kennel heeft beperkte ruimte en de honden houden hun plas en poep zolang mogelijk op maar als ze niet worden uitgelaten moeten ze het wel in hun kenneltje doen. Curie is een middelmaatje. Ze is lief en wil graag bij je zijn. Ze heeft wel een tijdje los gelopen bij de receptie tussen de oudere en bange hondjes maar ze klom over het lage hekje heen om achter haar lievelingspersoneelslid aan te gaan. Heel lief natuurlijk maar niet de bedoeling. Ze is daarna nog in een grote groep gezet. Ze was dan erg blij als er iemand bij hun binnenkwam. Op 1 van de foto's zie je haar tussen de groep. Het is een hondje met wat langer haar en een lief koppie. Ze is buiten niet bang maar stapt lekker met je mee. Ze snakt naar een eigen baas. Ze is sinds begin januari in het asiel

Filmpje dat ze met een knuffeltje speelt https://youtu.be/MmeiTsy72dM

Filmpje met hond Kees https://youtu.be/17oaAz0d7xc

Filmpje dat ze gek doet https://youtu.be/nZ39XlYOsFU

Filmpje op haar kussen https://youtu.be/_x2WaKz6Jlo

Filmpje dat ze iets lekkers zoekt https://youtu.be/A6N1XbltpLg

Filmpje met alle hondje in de receptie https://youtu.be/sVdL-kJMTdI

Filmpje dat ze kusjes geeft https://youtu.be/4wGbI0op7Yo

Filmpje dat ze zoekt naar koekjes van een vrijwilligster https://youtu.be/huoVnnqNP6o

Filmpje in het park https://youtu.be/OlNlwMc08sI

Filmpje 24 maart https://youtu.be/pxhRG8xje9E

Filmpje met haar puppy's https://youtu.be/pc6YgSECbw0

Filmpje met pups https://youtu.be/dcut8fMmdi0

Curie werd hoogzwanger en alleen op straat gevonden. Ze is niet gechipt. We hebben een kennel voor haar klaargemaakt met alles wat ze nodig heeft. Nu is het alleen nog wachten op het moment dat de kleintjes geboren worden. Inmiddels is ze bevallen van 5 prachtige pups en is ze een uitstekende moeder.

.

GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Onherleidbare kruising / Mezcla
Grootte: 35-50 cm
Leeftijd: 11 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend