Leia in nederland

 
Beschrijving:
Filmpje dat ze nog in asiel zat https://youtu.be/l3u5CYsiyA8
 
Wie, oh wie heeft een fantastische plek voor onze ontzettend lieve Leia? Met pijn in ons hart moeten we de beslissing nemen om een nieuw huis voor haar te zoeken. Niet omdat ze niet lief is, want ze is de grootste schat die er is! De reden dat we dit moeten doen is omdat ik steeds minder mobiel wordt. Ik heb de afgelopen zomer al de hele zomer met m'n been in het gips gezeten en dat gaat in januari nog een keer gebeuren. De revalidatie duurt een jaar. Mijn man heeft een kapotte knie en moet een nieuwe knie. Hij kan dus ook niet goed met de hond lopen. We lopen hier al een half jaar over te dubben dus nu moet de knoop maar doorgehakt worden. Maar Ooh, wat is dit moeilijk. Maar nu over Leia. Afgelopen september was ze drie jaar bij ons.
 
Leia is in de kracht van haar leven, in januari wordt ze vijf jaar, en heeft lekkere wandelingen nodig. Bij ons komt ze nu echt te kort. Het is een heerlijke hond. Wel met het echte Mastin karakter. Gehoorzamen als zij er het nut van inziet. We hebben gehoorzaamheids training met haar gedaan en ze heeft twee diploma's gehaald.
Ze is dol op onze kleinkinderen.
Ze kan dus prima in een gezin met grotere kinderen. Ik zou denken vanaf een jaar of acht à tien. Kleine kinderen vindt ze misschien toch wat te druk en onberekenbaar. Leia en katten is geen goede combinatie. Ze haat ze!
Ze loopt netjes aan de lijn maar ze is een jager! Alles wat fladdert of in bomen klimt( eekhoorns ) daar moet ze achteraan. Wij laten haar dus niet loslopen omdat de omgeving hier daar niet geschikt voor is. Teveel verkeer en wegen hier in de buurt. Het is te gevaarlijk!!
Ze is sociaal. Ze gaat zo nu en dan in een pension en daar vinden ze haar een geweldige hond. Iedereen is verliefd op haar. Uiteraard vindt ze niet iedere hond leuk. Ze kan ook wel eens uithalen. Mensen en kinderen vindt ze allemaal reuze gezellig.
Ze is dol op autorijden. Ze gaat ook altijd gewoon mee in de camper op vakantie.
Ze kan prima alleen blijven. Eigenlijk is ze een ideale hond.
 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Berghond (mix) / Mastin (mezcla)
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: Nog niet bekend
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Info@sphoek.com
Tel. nr.:

 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend