Olta opvang Spanje RESERVADO


Beschrijving:
Voor Olta doen wij deze oproep. Zij is niet in het asiel. In het onderstaande bericht staat alle informatie van het opvanggezin in Spanje. Deze hebben haar ook meegenomen van straat.
 
Wij fungeren momenteel als gastgezin voor een hond die we in januari gevonden hebben in de omgeving van Calpe (Spanje), langs de kant van de weg, meer dood dan levend, met een pup.
We hebben haar Olta genoemd, naar de berg waar we haar gevonden hebben. De pup heeft al snel een nieuwe huis gevonden, maar met Olta wil het nog niet zo lukken.
Het is een vrolijke, aanhankelijke hond, ongeveer 2 jaar oud, gesteriliseerd inmiddels, gevaccineerd, weer helemaal gezond.. Ze houdt van knuffelen, liefst de hele dag, wandelen (ze kan los meelopen), ze is erg gehoorzaam, heeft geen problemen met andere honden en katten, kortom een schat van een hond. 
Ze lijkt op een Catalaanse herdershond, dat gedrag vertoont ze wel; ze wil graag bij de baas zijn en het groepje bij elkaar houden . Ze kan ook goed alleen zijn, hoewel ze het liefst meegaat. In de auto geen probleem, op een terras ligt ze ook rustig. Ze leert heel snel.
 
Mijn gegevens:
 
Margreet Schuitemaker
08530 Alfas del Pi
Alicante
 
Tel. 0034 618567814
ANDERS!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 7 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend