Pitt/Piet in Nederland


Beschrijving:

Mandje gezocht voor lieve Piet (Pitt). Sinds afgelopen dinsdag hebben wij een superlief logeetje. Piet komt uit het asiel in Spanje en is een ontzettende schat van 5 jaar oud. Met ons dochtertje van 1,5 en onze andere hond van 8 gaat het heel erg goed. Hij is rustig, aanhankelijk en luistert goed. Piet springt niet tegen mensen aan en gaat ook niet zomaar op de bank (als je dit niet wilt). Ook met katten kan hij het prima vinden en hij reageert niet op onze kippen. Aan de lijn is hij erg braaf. Piet wordt bemiddeld via Sphoek. Voor vragen of interesse kunnen jullie bij hun terecht. En voor vragen over Piet ook bij mij uiteraard. Wie wil er nou niet zo’n Piet? 

 

Pitt is sinds 20 augustus in Nederland en is inopvang bij een gezin met een kindje van bijna 2 jaar en een andere reu ook bij Sphoek vandaan . Hij is rustig geweest zijn eerste nachtje en is ontzettend lief naar het kindje en ook prima met de andere hond Hij loopt prachtig aan de lijn en luistert goed . 

Filmpje dat hij de verkoeling zoekt in de vijver https://youtu.be/s2cR1Hu6nfg

Filmpje bij het kattenverblijf https://youtu.be/nOMDJ2ZuTbI

Filmpje in het water https://youtu.be/oyoNaxz19GE

Filmpje met katten https://youtu.be/6i3JVk-dLK0

Filmpje https://youtu.be/mRO5OzBRmi0

Filmpje van vrolijke Pitt https://youtu.be/OftG9nay03k

Filmpje met andere honden https://youtu.be/NOnpIwjxm-w

Filmpje in de kennel https://youtu.be/apepjR8yAwU

Filmpje met oorwarmers https://youtu.be/P74OUlI-CXs

Filmpje van lieve Pitt https://youtu.be/YNdXSvX1_Lc

De mensen die Pitt brachten zeiden dat ze hem in een park hadden gevonden. Vastgebonden met eten erbij. Ze hebben hem een maand in huis gehad om een nieuw huis voor hem te zoeken. Het is een rustige hond, hij houdt erg van wandelen. Is dol op mensen en andere honden 

.

GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Dog achtige honden
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 10 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend