Dana 2


Beschrijving:

Filmpje dat ze geknuffeld wordt https://youtu.be/qs3wv6FCujI

Filmpje met Pinky https://youtu.be/BuBodDANzno

Dana is een hond met een gezondheidsprobleem, zij kan haar achterpoten niet bewegen. Uit onderzoek is gebleken dat ze permanent verlamd is en dat het vanuit haar ruggenmerg komt. Wij denken dat ze misschien een ongeluk heeft gehad.

Ze had ook een zusje en samen met haar zusje werd ze naar het asiel gebracht. Hun baas kon ze niet langer houden. Volgens de baas moesten die twee bij elkaar blijven omdat ze altijd samen waren geweest...Helaas begonnen ze in het asiel met elkaar te vechten, zodanig dat we ze van elkaar hebben moeten scheiden.

Dana zit dus alleen in een hondenparkje buiten de receptie, dat vindt ze gezellig . Wij hebben een speciale mat voor haar neergelegd, omdat ze incontinent is zodat ze niet in haar eigen urine of ontlasting zit.

wanneer ze een baasje heeft zou deze haar misschien regelmatig een luier aan kunnen doen.....

Een lieve vrijwilliger heeft speciaal voor haar een rolstoeltje gemaakt waardoor ze nu meer vrijheid heeft. Dana is lief, wil heel graag aandacht en geknuffeld worden. Maar we realiseren ons heel erg goed dat het heel erg moeilijk is om voor een hond als haar een passend mandje te vinden......

.Momenteel heeft Dana geen extra medicatie of zorg nodig....
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Bulldog (mix)
Grootte: 35-50 cm
Leeftijd: 13 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend