Vera in Nederland


Beschrijving:

Filmpje met een ander hondje in Nederland https://youtu.be/WsnALvo3xXM

Filmpje tijdens een wandeling https://youtu.be/NHIVe401XP0

Filmpje in het asiel https://youtu.be/fywmzlYbhVw

Filmpje dat ze geknuffeld wordt https://youtu.be/D8PzAbMG4iM

Filmpje dat ze tijdens een wandeling in een plas ligt af te koelen

https://youtu.be/QQm-1qoKzwM Filmpje buiten aan het wandelen

https://youtu.be/c61wVFYT6y4

Vera is al eerder geadopteerd geweest zij was toen bijna een jaar Helaas is zij nu teruggebracht omdat haar baasje het land gaat verlaten en zij niet mee mag. Vera is dus een leuk gezellig huishondje die heel graag zo snel mogelijk weer een huisje wil hebben Vera heeft best wel wat pech in haar leventje. Ze is een leuke hond met een leuke snoet en is gek op mensen.

Andere honden vindt zij soms wel leuk maar vaker niet. Reutjes kan ze wel mee omgaan maar teefjes ziet zij liever niet in de buurt van haar mensen vrienden. Komen die in de buurt dan gaat ze er boos op af. Aan de riem resulteert dat in trekgedrag. Trekgedrag wat met een goed tuigje en de juiste begeleiding snel opgelost kan worden. Daar zit een beetje het probleem; Vera heeft nu 2 keer achter elkaar baasjes getroffen die haar niet begrijpen en haar daarom verkeerd benaderen/behandelen.

In het begin gaat dat nog wel goed maar op een bepaald moment vinden ze het ergelijk gedrag en willen Vera dan niet meer. Heel erg jammer voor Vera dat er niemand was die haar hiermee wil helpen, want verder is ze heel leuk. Vera kan niet loslopen voor die reden maar ook gaat ze graag achter andere kleine dieren aan.

Voor Vera zoeken wij een actieve baas met kennis van honden en tijd en geduld. Een baas die wil investeren in Vera. Ze heeft een goede conditie en loopt graag en lang. Zwemmen vindt zij niet leuk. Denk jij de goede match te zijn? Neem dan contact op. Vera verdient het zo!!

ANDERS!
Sexe: Teef
Soort: Onherleidbare kruising / Mezcla
Grootte: 35-50 cm
Leeftijd: 11 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend


Mora voorheen Gamora is Heel lief