Golfo in Nederland

 
Beschrijving:

https://youtu.be/nSYhKD871vM

Filmpje in het park https://youtu.be/Yq8bk1JdPxo

 


Dit geweldig leuke en mooie reutje zoekt een dito baasje. Golfo is een super makkelijk en lief hondje van ongeveer 50cm hoog en 15kg. Een echte middenmaat die makkelijk overal mee naar toe kan nemen.
Niet alleen vanwege zijn mooie formaat maar omdat hij echt heel makkelijk is. Hij is lief en rustig.
Hij loopt super aan de lijn, ik heb hem meegenomen met een wandeling met mijn vader die in een rolstoel zit, doet hij super netjes.
Hij kan ook fijn loslopen, houdt mij zelf goed in de gaten en ook als ik hem roep komt hij gelijk. Hij reageert niet op verkeer, passeert andere honden zonder zich druk te maken. Ook los gaat hij goed om met andere honden. Hij gaat graag mee in de auto.
In huis is hij ook lief en rustig, blaft niet, maakt niks kapot. Hij ligt graag naast mij op de bank, als die plek al bezet is gaat hij gewoon in een van de mandjes liggen slapen. Ook alleen thuis blijven als ik ga werken gaat zonder problemen.
Hij verblijft hier in huis samen met mijn eigen twee honden dat gaat ook super makkelijk en het is net of hij hier altijd al gewoond heeft.


Golfo is al wat ouder, hij is 10 jaar, maar hij is nog lekker actief gaat nog gewoon mee op de lange wandelingen die wij maken en hij geniet daar met volle teugen van.
Ik zoek voor hem hele lieve baasjes die hem de laatste jaren nog het leven willen geven waar hij recht op heeft. Daar krijg je je dat het fijnste hondje voor terug wat je ooit zal hebben of gehad hebt.

Denk je dat je hem een mooi thuis te bieden hebt, reageer dan of misschien wil je meer informatie hebben neem gerust vrijblijvend contact op. O ja, natuurlijk heeft hij zijn entingen gehad, is gecastreerd, gechipt en heeft hij zijn paspoort meegenomen.
Groeten Titia

Golfo en Max werden door hun baas naar het asiel gebracht....de reden....och we vragen het niet eens meer....

Golfo is een hele vriendelijke lieve lobbes. Hij is rustig en blaft nooit. Hij gaat perfect om met alle andere honden, zowel reuen als teven. In de kennel is hij niet opdringerig, hij wacht rustig af tot hij ook wat aandacht van de vrijwilligers krijgt. Hij is misschien niet meer de allerjongste, maar hij is gezond en heeft een heel stabiel karakter. Hij is goed opgevoed en heeft niet heel veel activiteit nodig, hij zou zowel in een huis als een appartement kunnen leven. Alles wat Golfo wil is een zachte mand en een lieve baas. Met een wandelingetje en een knuffel op zijn tijd. 

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 11 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Hendrik Ido Ambacht
Tel. nr.: 06-28340006

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend