Rick in nederland

 
Beschrijving:

Update van het opvanggezin in Nederland

2-9-2018

Bij ons logeert tijdelijk Rick, een super knappe, slimme en aanhankelijke pup(reu).

Rick is nu anderhalve week bij ons. We zijn druk bezig met hem te laten wennen aan alle huiselijkheden. Hij doet het enorm goed. Rick slaapt ’s nachts in de bench, houdt dit al makkelijk 8 a 9 uur vol zonder ongelukjes en lawaai. Overdag heeft hij ook bijna geen ongelukjes meer in huis, maar zoals je begrijpt moet hij dit ook nog een beetje leren. Eigenlijk zou je niet zeggen dat hij zijn eerste maanden in het asiel door heeft gebracht, hij is niet angstig maar juist erg nieuwsgierig.

Wat het leren betreft zit het wel goed, Rick is een erg slim en leergierig hondje. Hij heeft ook veel energie dus een baas die geïnteresseerd zou zijn om met hem te gaan trainen zou hij wel erg leuk vinden. Hij kent het commando zit al, super knap dus!

Gisteren is hij voor het eerst los geweest met uitlaten, ook dit ging goed, wel is het voordeel dat hij bij onze hond blijft en die heb ik onder appel

Hij is heel erg lief en aanhankelijk, hij houdt van kroelen en het liefst dan ook op schoot. . Ik werk thuis en als het even kan komt hij gezellig in kantoor liggen. Met andere honden en kinderen kan hij goed overweg. Met de katten gaat het ook goed alleen soms wil hij gezellig een stukje met ze mee rennen, hij valt ze verder niet lastig of doet ze niets.

Ondanks dat we ons hart een beetje verloren zijn aan deze innemende knul hopen we toch dat hij snel zijn gouden mandje vindt! U zal zeker geen spijt krijgen

https://youtu.be/m974oUEUDE8

 

Rick is een hond die mijn hart heeft gestolen. We waren in het asiel en gingen naar het puppypark om naar de pups te kijken. Bijna alle pups staan dan gelijk om je heen te springen om een aaitje en wat aandacht te krijgen. Achterin de hoek lag Rick en die bleef daar rustig liggen. Ik vroeg aan het personeel doet hij dat vaker en dat was zo. Rick kwam niet, die bleef daar liggen. 

Ik heb hem toen gepakt en heb lang met hem op de arm gezeten en net zolang gezeten dat hij ontspande en het lekker vond. Dat was al na 10 minuutjes hoor. 

Hem daarna weer op de grond neergezet en toen bleef hij daar staan,. Hij twijfelde, wilde eigenlijk weer lekker geaaid worden. Hij kwam gelijk weer binnen handbereik en stond toen ineens dus tussen de andere pupjes te kwispelen en vond het heel erg fijn.

Later was ik het puppypark weer uit en kwam ik even buiten het park voor het hek kijken. Achterin de hoek lag Rick en hij zag mij, zijn mooie grote oren kwamen omhoog en als enige kwam hij aandraven en stond gelijk op zijn achterpootjes tegen het gaas met zijn neusje door de tralies, zo liefffff!!!!

ik ging gelijk naar binnen en heb uitgebreid met hem geknuffeld. Rick en ik waren vrienden, als je even in deze hond investeerd heb je een tophond aan hem. Hij is rustig en bekijkt alles van een afstandje. Hij houdt niet van de drukte. Hij heeft een goede vriend en dat is Nube. Nube zoekt Rick steeds op, je ziet hem zoeken naar Rick en hem dan naast hem gaan liggen.

Rick is met andere honden ook erg lief en rustig.

Filmpje van Rick en Nube samen https://youtu.be/02sp8pFSiZA

Filmpje dat Rick geniet van de aandacht https://youtu.be/XAL5f0lIlxk

Filmpje van het hele nestje 06-07-2018 https://youtu.be/z0YvvK28awo

Filmpje met andere pups in een kennel https://youtu.be/kqg5BelyWUw

Rick werd met broertjes en zusjes naar het asiel gebracht, omdat ze gevonden waren. Ze waren heel erg mager en ze zaten vol met vlooien, teken en wormen. Nadat alles verwijderd was en ze lekker wat hadden gegeten, zijn ze in slaap gevallen. Arme hondjes...

Ze zijn nu al lekker wat gegroeid. Ze spelen goed en het zijn prachtige puppy's.

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Herderachtig (mix) / Pastor (mezcla)
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 5 maanden
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Noordwelle
Tel. nr.:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend