Lilla May

 
Beschrijving:

Filmpje samen met Richy wandelenhttps://youtu.be/aMmtisXCosE 

Filmpje ze geniet van de aandacht https://youtu.be/TVQhVXuvXaY

Filmpje knuffelen https://youtu.be/I0qtMzlCeBc

Filmpje op schoot 19 mei https://youtu.be/bDN6MCOPg7s

Lilla May is een schatje. Ze wil niets liever dan knuffelen en bij je zijn zoals blijkt uit dit filmpje, terwijl ze wordt uitgelaten door vrijwilligster Linda: VIDEO (9 mei 2018). Ze wil zo graag warmte en liefde vinden. Iets dat ze vermoedelijk nooit heeft gekend.
Lilla May heeft een grijs snoetje en ze is al wat ouder, maar ze is zeker nog fit en vindt lekker erop uit gaan en samen wandelen heel leuk. Wie geeft dit lieve hondje nog een mooie oude dag?

Kort na binnenkomst in het asiel:
Dit kleine meisje wil enorm graag het asiel uit. Ze is al op leeftijd en nog loops ook. Vandaar dat ze nu even niet los kan lopen en apart in een hok zit. Ze vindt het vreselijk. Normaal gesproken mogen oude, zieke en angstige honden vaak los lopen in het asiel.
Lilla May heeft het duidelijk niet naar haar zin. Arm ding! Als je langs haar hok loopt, wil ze zo graag dat je even met haar komt knuffelen. Ze klemt haar pootje dan om je arm en wil je niet meer los laten.
We hopen dat er uiteindelijk toch iemand is die ook haar een huisje wil geven. Haar leeftijd is grof geschat. Ze is gevonden door een vrijwilligster en we weten dus niet hoe oud ze is.
Lilla May op video terwijl ze apart zat omdat ze loops was: VIDEO1 en VIDEO2 (7 mei 2018).
En: VIDEO3 en VIDEO4

 

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Onherleidbare kruising / Mezcla
Grootte: 0-35 CM
Leeftijd: 10 jaar
Verblijfplaats: La Nucia


 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend


Becquer in NederlandLinks

Advertentie


dogs 5%