Hermes in Nederland

 
Beschrijving:

Dit knappe ventje van 4 jaar heet Hermes. Wij noemen hem Ollie.
Ollie is een relaxt, super aanhankelijk en lief iets onzeker hondje. Boerenfox , Bodequero (spaanse Jack Russell)
Hij is een echte knuffelaar, vindt het heelijk om bij je te liggen het liefst dan nog met zijn neus onder je kin. Mocht dat plekje al bezet zijn gaat hij lief ergens anders liggen in een van de mandjes.
Wanneer ik ga werken blijft hij braaf alleen thuis samen met mijn eigen honden. Zonder te blaffen of te piepen. Wel is hij waaks als er mensen bij de deur komen. Wanneer die vervolgens binnen komen is het helemaal goed en begroet hij ze netjes.
Hij gaat graag mee in de auto en springt daar enthousiast zelf in. Tijdens de rit is hij rustig.
Wanneer we bij het natuurgebied aankomen loopt hij netjes mee aan de riem. Het is geen trekhondje.  Soms laat ik hem stukjes loslopen en samen met wat koekjes gaat dat best aardig. Hij geniet van het buiten zijn.
Hij woont bij mij samen met twee grote reuen en dat gaat prima.In huis is het een rustig hondje, maakt geen spulletjes kapot is netjes zindelijk. Je kunt ook leuk met hem stoeien. Hij is natuurlijk zindelijk en kan op commando ook gaan zitten.
Het is eeuwig zonde dat zo'n lief gevoelig hondje in het asiel terecht is gekomen. Zoals ik hem nu ken denk ik dat hij best een lief baasje heeft gehad, die heeft alleen weinig met hem ondernomen waadoor hij in het begin beetje wereldvreemd was.
Hij kan ook bij katten geplaatst worden.
Ik zoek voor hem lieve mensen die hem in zijn tempo de wereld willen laten zien, laten zien hoe mooi het leven is. Hermes in het kort:

Lief, aanhankelijk, vrolijk, geen keffer, netjes opgevoed, soms iets onzeker, speels en kan met katten die met honden gewend zijn.

De overtollige kilo's die op de foto's uit het asiel te zien zijn, zijn er allemaal af en hij zit weer strak in zijn vel.

 


Filmpje 07-05-2018 https://youtu.be/7tfq8TREW98

Filmpje https://youtu.be/OISy__Jdyss

Filmpje Hermes krijgt kusjes https://youtu.be/_NFEBRSdNfs

Hermes hebben ze anoniem achtergelaten in het buitenhok van het asiel,samen met een hondje dat stervende was. 

.

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 5 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Hendrik Ido Ambacht
Tel. nr.: 06-28340006

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend