Tifon in Nederland

 
Beschrijving:

Tifon heeft een gouden karakter en al veel pech gehad in zijn jonge leventje maar hij blijft vrolijk en met name  super super lief.

Hij is natuurlijk ten eerste al in het asiel beland. Hij zat met beste wat grotere pups in het park en werd vaak weggeduwd. De pups worden nog wel is verkouden in het asiel omdat ze ook nat worden van het hok schoonmaken, Tifon werd ook verkouden en moest naar de kliniek. Daarna heeft hij aan zijn hals  een lelijk abces gekregen, waarschijnlijk door een kleine beet van een andere pup. De melktandjes zijn super scherp. 

Het moest onder narcose worden weggehaald en daarna worden opengehouden zodat de ontsteking weg kon. Timon heeft in een klein kenneltje gezete bij de dierenarts en was zo lief en geduldig. Niet blaffen of piepen maar hij deed alles braaf. Ook als het weer moest worden schoongemaakt bleef hij lief staan, alleen wel proberen te kussen en kwispelen.

Nu is alle leed geleden en is Tifon weer helemaal oké. De wond is dicht gemaakt en Tifon mag naar Nederland om te wachten op zijn eigen baas. 

Met Tifon haal je een ontzettende lieve hond in huis. Hij zal nooit lelijk doen en hij heeft zo'n grappige kop. Lijkt een beetje op een chimpansee vindt ik persoonlijk, een aapje.

Hij is dol op kinderen dus als gezinshond is hij ook helemaal op zijn plekje. Hij is erg lief met andere honden en als hij alleen zit is hij stil.

 

 

Heel grappig filmpje als je op Tifon let. Hij probeert steeds opnieuw ook te mogen kijken maar wordt steeds weggeduwd.  https://youtu.be/VrQX3oNxXms

https://youtu.be/rVS9Exy0OxY

Een lekkere stoere pup, vermoedelijk wordt hij  groot. Heeft een rustig en sociaal karakter.

zie ook deze VIDEO1

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 9 maanden
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: NIJKERK
Tel. nr.: 06-22601755

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend