Atreyu in Nederland

 
Beschrijving:

Atreyu is de laatste pup die nog over is van het nestje. Hij is al bijna  6 maanden en hij moet echt uit het asiel. Hij is ontzettend aanhankelijk en wil zo graag bij mensen zijn. 

Nu zijn er even mensen bij hem om zijn verblijf schoon te maken maar die zijn druk aan het werk en de pups worden even opgesloten als het hok wordt schoongemaakt. Dweilen met een aantal pups om je heen werkt ook niet ;Als er dan even andere mensen komen knuffelen is hij bijna wanhopig om aandacht te krijgen.

Hij heeft gewoon pech gehad dat hij er nog is. We hadden 1 kennel leeg waar twee pups van hetzelfde nest in konden, dat werden zijn langharige broertjes dus bleef hij over. 

Nu kiezen de mensen voor een jongere pup en wordt deze lieve mooie jongen vergeten.

 

 

 

 

Deze vijf broertjes en zusjes  Acuarela, Akuma, Andy, Atreyu en Alison zijn het gevolg van het niet steriliseren van de teefjes. De onachtzaamheid en het maar geboren laten worden van pups. Sommige eigenaren nemen geen enkele verantwoordelijkheid. En uiteindelijk weten ze niet wat ze  met al die pups moeten doen en  geven ze ze weg of komen ze in het asiel. Nu proberen wij baasjes voor ze te zoeken. We hopen dat het lukt om deze beautys snel te plaatsen. ze zijn prachtig en super lief. VIDEO1

 

.

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 11 maanden
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Bleiswijk
Tel. nr.:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend