Daimiel in Nederland

 
Beschrijving:

Filmpje dat Daimiel netjes los loopt in het bos https://youtu.be/FYc4JcehQlc

Filmpje van Daimiel bij het opvanggezin in Nederland https://youtu.be/r5ki5ho5yiE

Filmpje Daimiel geniet ervan om geborsteld te worden https://youtu.be/OkbA3S9EfpU

28-08-2018 bericht van het opvanggezin;

Op dit moment hebben wij de eer deze mooie en vooral hele lieve knuffelbeer Daimiel in de opvang te hebben. Het is een relaxte hond. Hij is zindelijk, blijft overal af en sloopt niets. Hij is superdol op knuffelen en aandacht maar kan ook rustig even alleen zijn. Hij kan prima met katten en kinderen. Hij vindt het heerlijk om te wandelen. Hij is zo blij als hij zijn halsband ziet! Loslopen gaat ook perfect. Hij blijft in je buurt en komt als je hem roept. Autorijden is ook geen probleem. Hij is ondanks zijn 6 jaar nog lang geen senior! Bij wie mag deze kanjer voor altijd komen wonen?

Daimiel is een heerlijke knuffelhond. Hij wordt hier papa beer genoemd. In huis is hij zindelijk, rustig en is het liefst bij je. Toch kan hij (samen met onze hond) prima alleen zijn. Hij blijft overal af en maakt niets kapot. Hij kan met katten en we verwachten dat (kleine) kinderen ook geen probleem zijn. Autorijden gaat prima en wandelen vindt hij helemaal geweldig.  Hij maakt graag kilometers. Zodra je met zijn halsband klaarstaat is hij helemaal blij. Hij loopt netjes aan de lijn en kan prima loslopen. Hij blijft in de buurt. Daimiel is een baasgerichte hond. Hij maakt even kennis met andere honden en loopt dan weer verder. Op  dominante reutjes kan hij wel reageren. Hij is goed te corrigeren als je zorgt dat hij netjes naast je loopt. Kortom: Deze mooie jongen kan nog heel wat jaartjes mee.

 

Hij zit nu in een park tussen de andere honden. Hij is zeer rustig met andere honden en maakt geen problemen. Hij leeft nu samen met reuen en teven gemengd

Wat een prachtige hond! Zo rustig en stabiel en tegelijkertijd energiek als je met hem uit gaat. Loopt goed aan de lijn en is aardig met andere honden. Zie ook de Video.

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 6 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Warnsveld
Tel. nr.: 0575572357

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend