Molly in Nederland

 
Beschrijving:

Molly heeft haar eigen "bioscoop trailer" genaamd 'Meet Molly'. Dit filmpje geeft een goed beeld van hoe geweldig deze lieve hond is. Molly is een grote schat en een van de weinige honden die echt kan lachen. 
Meet Molly: VIDEO1 (29 juli 2018).

Filmpje van Molly in het parque nog in het asiel: VIDEO2 (mei 2018).
Filmpje van Molly in Nederland op het strand: VIDEO3 (juni 2018).

Dit is wat het opvanggezin schrijft over Molly nadat zij kort geleden in Nederland was aangekomen:
"Molly is sinds 6 juni 2018 onder onze hoede en we kunnen niet anders zeggen dan dat het uitstekend met haar gaat. Ze wordt met de dag ‘losser’ en vrolijker. Wat je vooral prima kunt ‘aflezen' aan haar enorme oren :-).
Molly is niet zo erg geïnteresseerd in andere honden en vooral gericht op mensen. En dat gaat juist weer prima samen met onze hond Sjef (een Kooiker) die datzelfde gedrag heeft. Ze laten elkaar dus met rust, maar slapen ook net zo makkelijk in hetzelfde bed.
Anita is de grootste wandelaar van ons drieën dus Molly komt ruimschoots aan haar bos- en stranduitjes vol nieuwe indrukken. Wat haar zichtbaar goed doet. Er is nu al een duidelijk verschil te zien hoe ze ontspant tijdens haar slaap. De stress en onregelmatige ademhaling van de eerste dagen is helemaal weg. 
Autorijden vindt ze super. Longboarden met onze dochter Fibie vindt ze ook geweldig. Traplopen heeft ze ondertussen ook al onder de poot. Ze luistert nog niet helemaal naar haar naam, maar reageert wel goed op hoge geluidjes of klapjes op je benen. Dus we zijn lekker bezig met haar inhonderingscursus.

Informatie vanuit het asiel in Spanje toen Molly daar nog was:
Molly is een prachtige, lieve, vrolijke jonge hond. Ze is heel mooi om te zien en heeft ook een heel mooi karakter. Ze is lief en enthousiast en gek op mensen, spelen, knuffelen en wandelen.
De mensen die Molly adopteren krijgen echt een grote schat!
Molly zou wel graag door iemand geadopteerd worden die met haar speelt en lekker met haar wandelt. Ze is jong en heeft gezonde energie. Ze verdient hele lieve mensen.

Molly op video nog in het asiel in Spanje op 7 mei 2018: VIDEO4 en VIDEO5

Molly is samen met Mindy naar het asiel gebracht. Ze waren samen op straat gevonden. Wat hun voorgeschiedenis is weten we niet. Wat we wel weten is dat het 2 fantastische en enthousiaste honden zijn. 2 clowns zijn het. Ze maken je echt aan het lachen. Zie ook het filmpje tijdens een wandeling in Spanje:  video 16-02-2018

Update 10 maart 2018. Molly is nu nog alleen over, zonder Mindy. Het is een hele lieve vrolijke hond die veel van knuffelen en spelen houdt, zie ook de video tijdens een wandeling in Spanje:  video 10-03-2018

Molly wordt op afstand gesponsord door Joke Cromjongh.

 

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Podenco (mix)/Galgo (mix)
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 3 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Den Haag
Tel. nr.: 0624357480

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend