Beltza in nederland

 
Beschrijving:

Prachtige lange benen, grote bruine ogen, mooie zwarte haren, elegante verschijning met zwierige tred, in combinatie met een open, vrolijk en relaxt karakter.  Menig hart gaat er sneller van kloppen. Dit alles is nu allemaal binnen handbereik.

Beltza! De mooie man met vrouwelijke naam is nu eindelijk aan de beurt om in Nederland zijn geluk te vinden. En ik ben de gelukkige die hem daarbij mag helpen.

Beltza zit bij mij in de opvang, ik denk dat je al begrepen hebt dat dat beslist geen straf is. Hij is lief, aanhankelijk en rustig in huis. Gaat goed om met mijn eigen honden. Hij maakt niks kapot in huis. Wanneer ik ga werken blijft hij ook braaf, gaat niet blaffen of slopen. Hij hoeft dan niet in de bench. Bezoek vindt hij gezellig en begroet hij rustig. Hij komt graag naast je staan als ik aan de tafel zit en als ik op de bank ga zitten ligt hij op een matrasje aan mijn voeten. Het is geen hond die heel de tijd in your face zit maar is gewoon gezellig aanwezig.

Beltza gaat graag naar buiten. Is niet bang van het verkeer en loopt lekker mee aan de riem. Mensen en honden die we onderweg tegenkomen vindt hij alleen maar gezellig. Elke dag gaan we naar het buitengebied met de auto, daar springt hij zelf in en tijdens het ritje is hij rustig. Daar aangekomen heeft hij haast om er uit te gaan want dat vindt hij natuurlijk geweldig! Al die lekkere luchtjes, de weidsheid , water waar waterkipjes en reigers in zitten, ja zo hoort het leven te zijn.

Beltza is gewoon een hele fijne sociale hond om te hebben. Hij heeft een innerlijke rust waar je zelf ook rustig van wordt. Geen poeha van een opgeblazen ego, maar een zelfbewuste hond die het jouw graag naar de zin wil maken. Spelen doet hij graag, met een knuffeltje of een balletje, en ik zie hem af en toe al een van mijn eigen honden uitdagen om te spelen.

Ik zoek voor hem mensen die graag met hem naar buiten gaan, die niet te veel van huis zijn en het liefst nog een andere hond hebben om samen te genieten van al het moois wat het leven te bieden heeft.


Dit is Beltza. Bij de naam denk je misschien aan een teefje, maar het is toch echt een reutje. En wat voor 1! Een geweldig mooie, statige hond. Met een zacht en rustig karakter. Prachtige hond om te zien, stabiel van karakter.

Beltza werd gevonden in een buitengebied, waar hij in zijn eentje rondstruinde. Hij was toen ongeveer 9 maanden oud. Beltza werd vanuit het asiel in Spanje geadopteerd, maar is nu weer terug in het asiel, omdat zijn bazinnetje zwanger werd en er was geen plaats meer voor Beltza. We gaan op zoek naar een fijne nieuwe (en vooral trouwe) baas voor leuke Beltza!

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 3 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Hendrik Ido Ambacht
Tel. nr.: 06-28340006

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend