Marcia in Nederland

 
Beschrijving:

Filmpje los wandelen in het bos

https://youtu.be/Qs_Teq7Hx8o

https://youtu.be/dqXMtGxUAGQ

Dit is 1 van de pups van Mikaela, zij kwam in het asiel met een heel nestje pups. Ze zit nu samen met haar zusje Marion in de opvang in Bleiswijk. 

Ze kunnen tegen autorijden en lopen lekker los

Een update van het gastgezin;

Marion is wat  makkelijker en loopt vrolijk naar iedereen toe Marcia is wat terughoudender. Op straat reageren ze nog wat angstig al er een auto voorbij komt.

Met andere hondgen gaat ht goed als ze maar niet te groot zijn. Katten en kippen kijken ze niet naar om. Ze lopen lekker los maar ook aan de riem.

In de auto zijn ze waaks maar thuis niet. Ze zijn super met kinderen. Daar spelen ze graag mee, ondeling kunnen ze wel fel zijn, maar alleen als ze elkaars speeltje of botje willen pakken.

Als ze alleen zijn en in de bench moeten, gillen ze de boel bij elkaar maar mogen ze gewoon los blijven dan gaan ze lekker op de bank liggen slapen en hoor je ze niet.

t.zindelijk dat gaat redelijk.als we boodschap gaan doen dan laat ik ze los alleen in de woonkamer als ik ze in de benche doet dan gillen ze de boel bij elkaar maar los dan gaan ze op de bank liggen slapen

 

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 12 maanden
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Bleiswijk
Tel. nr.:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend