Mickey & Mindy

 
Beschrijving:

Mickey en Mindy zijn twee katjes waar we een speciaal huis voor zoeken. Ze zitten samen in hetzelfde opvanggezin en we willen ze liever niet uit elkaar halen. Mindy is een super lief en aanhankelijk poesjes en Mickey begint langzaam vertrouwen te krijgen in mensen. Ze zijn heerlijk speels en gewend aan honden. De reden dat we een speciaal huis zoeken heeft twee redenen.
Mickey was een erg angstig katje. Zodra we binnenkwamen verstopte hij zich. Inmiddels mogen we hem aanhalen en ligt hij zelfs bij ons. Hij is erg gehecht aan Mindy. Ze slapen samen en spelen ook heel leuk samen.
Mindy is een enorme knuffelkont. Ze is gek op mensen en kan lekker bij je zitten tutten. Ze werd alleen verkouden en we deden uit voorzorg de test of ze drager is corona virus. De test heeft twee keer een onduidelijk positieve uitslag gehad. We gaan er van uit dat ze drager is. Dit betekent dat Mickey waarschijnlijk ook drager is. Katten met dit virus hebben een kleine kans om de ziekte FIP te ontwikkelen.
We zoeken dus een huis zonder andere katten en waar Mickey & Mindy niet op straat komen zodat ze geen andere katten besmetten. Bij Mickey zullen we binnenkort een test doen.
Verder zijn ze gezond en zijn het super leuke katten. Hopelijk vinden we een huis voor ze. Ze verdienen het ook zo.

Hun videos:
Mickey & Mindy knuffelen graag samen

Mickey & Mindy knuffelen met ons en spelen samen

 
Sexe: Reu
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 0-35 CM
Leeftijd: 2 jaar
Verblijfplaats: La Nucia


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend