Elba/Lara in Nederland

 
Beschrijving:
Filmpje van Elba/Lara in huis
 
Ik ben een mooie bruine kruising van 1,5 jaar en ben geboren in Spanje maar woon al een paar maanden in Nederland. Ik ben kalm, rustig, sociaal en kan prima met andere dieren overweg. Graag speel ik met andere honden op het strand waar ik ook heerlijk hard kan rennen. Slim en leergierig ben ik ook, nieuwe dingen leer ik snel en kan goed luisteren naar commando’s.  Uiteraard ben ik zindelijk.

Ik wil het liefst bij je zijn en samen met of voor je iets ondernemen. Naast de fiets lopen of in de auto zitten vind ik prima, ook verkeer en verschillende omgevingen, geluiden etc., ontmoetingen, aan de riem lopen, is allemaal geen probleem.
Ik ben een super leuke gezinshond en ben gek op aandacht en knuffelen. Kleine kinderen (onder 10 jaar) ben ik niet gewend en heb daar soms wel een beetje moeite mee. Maar dat kan ik vast leren.
Waaks ben ik niet, blaffen zal ik weinig doen. Behalve als je mij alleen laat, dat vind ik heel moeilijk. Maar als er een speelmaatje voor mij aanwezig is heb ik daar geen last van.
Ik ben een trouwe metgezel en zoek een nieuw baasje of gezin die altijd thuis is, of al een hond hebben en mij graag erbij willen.
Voor meer informatie graag een mailtje sturen, ze is in Nederland.
 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 3 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Nijkerk
Tel. nr.: 06-55552437

 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend