Quilla in Nederland

 
Beschrijving:
Quilla is een heerlijk hondje dat al een zwaar leventje in Spanje heeft gehad. Ze is zwervend met haar zoontje gevonden. Samen zijn ze in het asiel van La Nucia terecht gekomen en zijn daar goed verzorgd. De vrijwilligers hebben ze overladen met liefde en sociaal gemaakt. Nu zijn ze samen in de opvang in Nederland. Het zou het mooiste samen als ze samen konden blijven. Maar dat is een droom scenario. Ieder een eigen thuis is al een feest. Quilla is zacht van aard..rustig in huis..wandelt graag en is heel bescheiden. Ze is een klein gezelschapshondje van formaat. En ongeveer 3 jaar oud. Mixje Ze zoekt een rustig thuiis. Ze is gechipt, ontwormd, geent, gesteriliseerd en heeft een europees paspoort.

Queche en Quilla werden anoniem in het buitenhok van het asiel achtergelaten. Het zijn ruwharige mixen die geen liefdevol thuis hebben gehad, want beide honden zijn erg angstig en hebben nog weinig liefde van de mens gekend, ze zijn erg op hun hoede, wat heeft de mens nu weer voor ze in petto? Nou is dat bang zijn ook niet vreemd als je net "gedumpt" bent. Met rust liefde en wandelen komt dit helemaal weer goed.

Queche en Quilla zijn nu veilig bij ons. Ze zijn allebei nog jong, dus ze kunnen nog veel leren. Onze vrijwiligers zetten zich enorm in om de honden zo snel mogelijk te socialiseren tijdens hun dagelijkse wandelingen. Dit tweetal heeft wel even wat liefde en geduld nodig en een baas die dat begrijpt. Het zijn twee kanjers! 

Quilla is wat minder bang dan het reutje Queche. Ze is heel nieuwsgierig en ze vindt het fijn om aangehaald te worden. Ze is voorzichtig, maar wrijft zachtjes haar kopje tegen je hand als je bij haar in de kennel zit. Je merkt dat ze het spannend vindt, want ze trilt over haar hele lijfje, maar de nieuwsgierigheid wint het. Het is zo'n aandoenlijk hondje.  

 

.

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Kleine gezelschaps hond/kruising
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 3 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: DRUNEN
Tel. nr.: 0653713984

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend